Κοσμος

Βραζιλιάνος στραγγάλισε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο $2 να κάψει τη σορό της

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βραζιλιάνος στραγγάλισε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο $2 να κάψει τη σορό της

Βραζιλία: Στραγγάλισε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο $2 να κάψει τη σορό της - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως ένας άνδρας στη Βραζιλία δολοφόνησε την κόρη του μετά από διαπληκτισμό που είχαν και πλήρωσε έναν άστεγο 2 δολάρια για να κάψει τη σορό της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, o 39χρονος Ουέλινγκτον ντα Σίλβα συνελήφθη την Τετάρτη και ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Ρέισα ντα Σίλβα στο σπίτι του στο Σάο Πάολο την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα, πλάνα από κάμερα ασφαλείας έξω από το διαμέρισμά του κατέγραψε τον άνδρα να μεταφέρει με καρότσι το πτώμα της 18χρονης κόρης του.

Μιλώντας στις Αρχές παραδέχθηκε πως έπινε αλκοόλ με την κόρη του και ξεκίνησαν να τσακώνονται για τον χωρισμό του ίδιου με τη μητέρα της. Κατόπιν, αποκάλυψε πως εξοργίστηκε επειδή η 18χρονη επέμενε να στηρίζει τη μητέρα της και την στραγγάλισε.

Ακολούθως, σημείωσε πως αποκοιμήθηκε και αποφάσισε να ξεφορτωθεί τη σόρο το βράδυ της Δευτέρας. Το αποτρόπαιο της υπόθεσης είναι πως προσέγγισε έναν άστεγο και του ζήτησε να αγοράσει αιθανόλη από ένα κοντινό βενζινάδικο και να βάλει φωτιά στο πτώμα της.

«Μας είπε ότι τον πλήρωσε 2 δολάρια για να το κάνει» δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας.

Η μητέρα της κοπέλας ήταν αυτή που δήλωσε την εξαφάνισή της και μία μέρα αργότερα εντοπίστηκε το απανθρακωμένο σώμα της από περαστικούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ