Κοσμος

Το μήνυμα του Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ για την Κέιτ Μίντλετον

Λίγες ώρες μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μήνυμα του Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ για την Κέιτ Μίντλετον

Kέιτ Μίντλετον: Ευχές του Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ μετά την ανακοίνωση της 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ δήλωσαν την Παρασκευή ότι έστειλαν ευχές στην Κέιτ Μίντλετον την Παρασκευή, αφότου ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία κατά του καρκίνου.

«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση στην Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη», ανέφεραν ο Χάρι και η Μέγκαν, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, σε ανακοίνωσή τους.

Η Κέιτ σημειώσε νωρίτερα ότι η ανάκαμψη μετά το χειρουργείο της τον Ιανουάριο (για μια αιτία που δεν έχει αποκαλυφθεί) πήρε χρόνο και η προτεραιότητα ήταν τώρα να καθησυχάσει την οικογένειά της.

«Ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας».

Η πριγκίπισσα πρόσθεσε: «Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που να αντιλαμβάνονται και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει». Τόνισε ότι η οικογένεια χρειάζεται τώρα «λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα».

Η Κέιτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν αναμένεται να εμφανιστούν με τη βασιλική οικογένεια την Κυριακή του Πάσχα και δεν προβλέπεται να επιστρέψει σύντομα στα επίσημα καθήκοντά της η πριγκίπισσα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ