Κοσμος

Νέο σκάνδαλο «photogate» στο Παλάτι: Επεξεργασμένη φωτογραφία της Ελισάβετ με τα δισέγγονά της

«Η φωτογραφία έχει βελτιωθεί ψηφιακά από την πηγή» αναφέρει το Getty - Τριγμοί στο Παλάτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέο σκάνδαλο «photogate» στο Παλάτι: Επεξεργασμένη φωτογραφία της Ελισαβέτ με τα δισέγγονά της
Νέο σκάνδαλο «photogate» στο Παλάτι: Επεξεργασμένη φωτογραφία της Ελισάβετ με τα δισέγγονά της © Χ/ The Prince and Princess of Wales

Κέιτ Μίντλετον: Νέο σκάνδαλο «photogate» - «Η φωτογραφία έχει βελτιωθεί ψηφιακά από την πηγή» αναφέρει το Getty - Τριγμοί στο Παλάτι

Νέο σκάνδαλο «photogate» έρχεται να ταράξει το Παλάτι λίγες ημέρες μετά την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με την οικογένεια της που αποτέλεσε προϊόν επεξεργασίας όπως η ίδια παραδέχθηκε. Σύμφωνα με πρακτορείο φωτογραφιών «Getty Images» ακόμη μια φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με τον Guardian, πρόκειται για μια φωτογραφία με την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ και τα 10 εγγόνια και δισέγγονά της στο Μπάλμοραλ με αφορμή τα τότε γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ τον Απρίλιο του 2023. Την φωτογραφία αυτή την είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον τον Αύγουστο του 2022, κάτι που αναζωπυρώνει εκ νέου τις φήμες και την κουβέντα γύρω από την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η φωτογραφία στην οποία η Ελισάβετ «έχει υποστεί ψηφιακή βελτίωση»

Η φωτογραφία στην οποία η Ελισάβετ απεικονίζεται με ορισμένα από τα δισέγγονά της «έχει υποστεί ψηφιακή βελτίωση», σύμφωνα με το Getty Images.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το Getty Images είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι σύμφωνα με τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας έχει προστεθεί σημείωση συντάκτη σε φωτογραφία, που αναφέρει ότι η εικόνα έχει βελτιωθεί ψηφιακά στην πηγή».

Το πρακτορείο αναλύει με μεγάλη προσοχή το φωτογραφικό υλικό που έχει περιέλθει στην κατοχή του από τη συγκεκριμένη πηγή, δηλαδή το Παλάτι του Κένσινγκτον, ακριβώς επειδή προηγήθηκε ο σάλος με την επεξεργασμένη φωτογραφία της Κέιτ με τα τρία παιδιά της.

Νέο σκάνδαλο «photogate» στο Παλάτι: Επεξεργασμένη φωτογραφία της Ελισάβετ με τα δισέγγονά της

Μεταξύ των ασυμφωνιών, είναι μια κάθετη γραμμή όπου το ταρτάν της φούστας της εκλιπούσας βασίλισσας δεν ταιριάζει, μια σκούρα σκιά πίσω από το αυτί του πρίγκιπα Λουδοβίκου και ένα παρόμοιο μικρό μαύρο μπάλωμα πίσω από τον γιακά του πουκαμίσου του πρίγκιπα Γεωργίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ