Κοσμος

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που επιστρέφει στα καθήκοντά της η Κέιτ Μίντλετον

Πρώτη παρουσία σε δημόσια εκδήλωση μετά τη χειρουργική επέμβαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρετανία: Η πριγκίπισσα Κέιτ θα συμμετάσχει στις 8 Ιουνίου σε δημόσια εκδήλωση - Πρώτη μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Επιστρέφει το προσεχές διάστημα στα δημόσια καθήκοντά της η Κέιτ Μίντλετον © EPA/Andy Rain

Βρετανία: Η πριγκίπισσα Κέιτ θα συμμετάσχει στις 8 Ιουνίου σε δημόσια εκδήλωση - Πρώτη μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η πριγκίπισσα Κέιτ θα συμμετάσχει στις 8 Ιουνίου στην παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση που διοργανώνεται για τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού βασιλιά, στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Η πληροφορία αυτή δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που δεν έχει πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση από τα Χριστούγεννα πριν από τη δημοσίευση φωτογραφίας της Δευτέρας το βράδυ στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, θα επιθεωρήσει στρατιώτες κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του βρετανικού στρατού.

Η 42χρονη πριγκίπισσα, που έχει τον βαθμό του συνταγματάρχη στην Ιρλανδική Φρουρά, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα που ανακοινώθηκε στα μέσα Ιανουαρίου. Οι λόγοι αυτής της επέμβασης παραμένουν άγνωστοι, αλλά σύμφωνα με βρετανικά μέσα δεν πρόκειται για καρκίνο.

Μέχρι χθες Δευτέρα, δεν είχε εμφανιστεί πουθενά πυροδοτώντας πολλές εικασίες στα βρετανικά ταμπλόιντ και στα κοινωνικά δίκτυα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ