Κοσμος

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά το σοβαρό χειρουργείο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντα της πριν το Πάσχα των Καθολικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέιτ Μίντλετον: Πρώτη φωτογραφία μετά το σοβαρό χειρουργείο
© ΤΜΖ/screenshot

Κέιτ Μίντλετον: Πρώτη φωτογραφία μετά το σοβαρό χειρουργείο τον Ιανουάριο 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά από τότε που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο - αφού ένας αμερικανικός ιστότοπος δημοσίευσε φωτογραφίες της να οδηγείται από τη μητέρα της κοντά στο Ουίνδσορ.

Μέχρι σήμερα, η Κέιτ Μίντλετον δεν είχε εμφανιστεί δημόσια από τότε που παρακολούθησε την εκκλησιαστική λειτουργία στο Σάντριγχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά τους Τζορτζ, Σαρλότ και Λούις.

Το παλάτι του Κένσινγκτον επέμεινε την περασμένη εβδομάδα ότι είναι «καλά», αλλά είναι απίθανο να επιστρέψει στις επίσημες βασιλικές υποχρεώσεις της πριν από το Πάσχα.

Ο αμερικανικός ιστότοπος TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες της με γυαλιά ηλίου στη θέση του συνοδηγου στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η μητέρα της Κάρολ Μίντλετον κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν λίγο πριν από τις 9 το πρωί, γεγονός που υποδηλώνει ότι επέστρεφαν από το σχολείο.

Η Κέιτ Μίντλετον βγήκε από το νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου και επέστρεψε στο Adelaide Cottage στο Windsor για να ξαναβρεθεί με τα παιδιά της σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Η πριγκίπισσα Κέιτ θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα

Εκπρόσωπος του Παλατιού απάντησε ότι «Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει» προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι καλά. Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα».

Οι βασιλικοί σχολιαστές, προειδοποίησαν τη βασιλική οικογένεια να είναι πιο ανοιχτή σχετικά με το γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απουσίαζε από το μνημόσυνο του νονού του, το οποίο αποδόθηκε σε απροσδιόριστο «προσωπικό λόγο» και είναι άγνωστο αν σχετίζεται με την ανάρρωση της συζύγου του, της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ο κόσμος υπάρχει πιθανότητα να γνωρίζει ήδη πολλές «αλήθειες» σχολιάζει το BBC και η Κέιτ όταν θα επιστρέψει θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Στις 17 Ιανουαρίου, το παλάτι του Κένσινγκτον ξάφνιασε ολόκληρο τον κόσμο ανακοινώνοντας ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη εγχείρηση στην κοιλιά. Δεν διευκρίνισαν ποτέ για ποιο λόγο έγινε η επέμβαση, αντίθετα επιβεβαίωσαν ότι δεν επρόκειτο για καρκίνο και ότι η ανώτερη βασιλική επιθυμούσε να κρατήσει τις πληροφορίες για την υγεία της ιδιωτικές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ