Κοσμος

Η πρώτη φωτογραφία του Βασιλιά Καρόλου μετά την διάγνωση με καρκίνο

Ο μονάρχης αποχώρησε από την κατοικία του στο Λονδίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη φωτογραφία μετά την διάγνωση με καρκίνο
© James Manning/PA Images via Getty Images/Ideal Image

Bασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη φωτογραφία μετά την διάγνωση με καρκίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος αποχώρησε σήμερα με αυτοκίνητο από το Clarence House, την κατοικία του στο Λονδίνο, μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα, κάνοντας μια πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο, μετέδωσε ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ο 75χρονος βασιλιάς και η σύζυγός του χαιρέτισαν το πλήθος χαμογελώντας από τις πίσω θέσεις του οχήματος.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων PA, αναμένεται να μεταβούν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, για να πάνε στη συνέχεια με ελικόπτερο στην κατοικία στο Σάντρινγκχαμ, στην ανατολική Αγγλία.

King Charles III Stands Down From Official Duties After Cancer Diagnosis
© James Devaney/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα του 

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο σήμερα το μεσημέρι για να επισκεφθεί τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο Γ', μετά την ανακοίνωση ότι ο μονάρχης διαγνώσθηκε με καρκίνο, μετέδωσαν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο δούκας του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι, ο μικρότερος γιος του 75χρονου μονάρχη, ο οποίος έχει απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου ταξιδεύοντας με νυχτερινή πτήση για να επισκεφτεί τον πατέρα του στην κατοικία του στο Λονδίνο στο Clarence House.

Ο Χάρι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του και τον αδελφό του τα τρία τελευταία χρόνια και το 2023 εξέδωσε μια αυτοβιογραφία στην οποία επικρίνει τη βασιλική οικογένεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ