Κοσμος

Γάζα: Τραυματίστηκε o πρωταγωνιστής της σειράς «Fauda» του Netflix

Ο Idan Amedi είχε αποστολή την καταστροφή των τούνελ της Χαμάς

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γάζα: Τραυματίστηκε o πρωταγωνιστής της σειράς «Fauda» του Netflix
Ο 35χρονος Idan Amedi τραυματίσθηκε στη Γάζα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Ο Ισραηλινός τραγουδιστής και ηθοποιός Ιντάν Αμεντί, που συμμετείχε στη σειρά «Fauda» τραυματίστηκε σοβαρά σε μάχες στη Γάζα

Ο Ισραηλινός ηθοποιός Idan Amedi, γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Fauda» του Netflix, ο οποίος πολεμούσε ως έφεδρος με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας, τραυματίστηκε σοβαρά.

Fauda Star Idan Amedi Seriously Injured While Fighting Hamas, IDF Confirms| Oneindia News

«Ο εξαιρετικός μουσικός, τραγουδιστής και ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Fauda, Idan Amedi, και μαχητής έφεδρος των IDF, τραυματίστηκε σοβαρά σε μάχη στη Khan Yunis της Γάζας. Του ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση», σημειώνει σε ανάρτησή της στο X η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα.

Γάζα: Τραυματίστηκε o πρωταγωνιστής της σειράς «Fauda» του Netflix
© Instagram / idan_amedi

Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Ιατρικό Κέντρο Sheba στο Τελ Χασομέρ, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καταστολή, αναφέρουν οι Times of Israel. Όπως ανέφερε ο πατέρας του, ο τραυματισμός του Amedi δεν είναι απειλητικός για τη ζωή του.

«Θα θέλαμε να μοιραστούμε με όλους ότι ο Idan τραυματίστηκε στη Γάζα […] Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για την πλήρη και ταχεία ανάρρωση του», σημειώνουν σε δική τους ανάρτηση οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς.

Η ομάδα του Idan Amedi ανακάλυψε πολλά τούνελ της Χαμάς

Περίπου μία ώρα πριν τραυματιστεί ο Amadi, ο δημοσιογράφος του N12, Nitzan Shapira μίλησε μαζί του στη Γάζα. «Είμαι καλά, λίγο κουρασμένος», είπε. Ερωτηθείς για το τι έκανε, είπε: «Αυτό που χτίστηκε εδώ είναι τρελό, τρελό», αναφερόμενος στα τούνελ. Είπε ότι αυτός και οι συνάδελφοί του στρατιώτες ήταν απασχολημένοι με την καταστροφή των τούνελ και είχαν ανακαλύψει πολλά όπλα στο εξελιγμένο υπόγειο δίκτυο. Ερωτηθείς εάν είχε ένα μήνυμα για τους θεατές στο σπίτι, είπε: «Δουλεύουμε σκληρά εδώ για την ασφάλεια όλων και σας αγαπάμε».

Γάζα: Τραυματίστηκε o πρωταγωνιστής της σειράς «Fauda» του Netflix
© Instagram / idan_amedi

Ο Amedi πήγε να πολεμήσει στη Γάζα ως έφεδρος τις πρώτες μέρες του πολέμου. Ο Amedi κατέγραψε στιγμές από την υπηρεσία του στον λογαριασμό του στο Instagram, σε ένα βίντεο που καταγράφηκε πριν από μια επιχείρηση, δημοσιεύοντας τον Νοέμβριο: «Αυτή δεν είναι μια σκηνή από τη Fauda, αυτή είναι η πραγματική ζωή», προσθέτοντας ότι αυτός και οι συνάδελφοί του στρατιώτες είχαν κίνητρο να εκδικηθούν για τα θύματα της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου της Χαμάς. «Είθε ο Θεός και εμείς να εκδικηθούν το αίμα τους», είπε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY