Κοσμος

Ηθοποιός του «Fauda» από το Ισραήλ δίνει εντολή για χτύπημα στη Γάζα

Δείτε το βίντεο με τον Idan Amedi στην πρώτη γραμμή του πολέμου - «Αυτή δεν είναι σκηνή της σειράς, είναι η πραγματική ζωή»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηθοποιός του «Fauda» από το Ισραήλ δίνει εντολή για χτύπημα στη Γάζα
Ο Idan Amedi σε μια σκηνή από το σίριαλ του Netflix, «Fauda» © Instagram / idan_amedi

Ηθοποιός του «Fauda» από το Ισραήλ δίνει εντολή για χτύπημα στη Γάζα - Δείτε το βίντεομε τον Idan Amedi στην πρώτη γραμμή του πολέμου

Ο Idan Amedi, γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά «Fauda» του Netflix, μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο από τη Γάζα, όπου υπηρετεί ως έφεδρος στον ισραηλινό στρατό, τη στιγμή που δίνει εντολή για χτύπημα σε ένα κτίριο.

Όπως πολλοί ισραηλινοί πολίτες, έτσι και ο 35χρονος ηθοποιός και μουσικός πολεμά ως έφεδρος στο νότιο Ισραήλ εντός της Γάζας. Το ίδιο κάνουν και πολλοί άλλοι διάσημοι και συμπρωταγωνιστές του.

Στο βίντεο, ο Amedi ακούγεται να λέει ότι, «αυτή δεν είναι μια σκηνή από τη Fauda, αυτή είναι η πραγματική ζωή». Ο ηθοποιός βρίσκεται σε ένα τεθωρακισμένο όχημα, μαζί με άλλους στρατιώτες του Ισραήλ. «Σε ένα λεπτό θα χτυπήσουμε το κτίριο στη μνήμη των αδελφών μας»

Επίσης, ακούγεται να λέει στον ασύρματο: «Εδώ ο υποδιοικητής. Σε ένα λεπτό, θα χτυπήσουμε αυτό το κτίριο στη μνήμη των αδελφών μας που σφαγιάστηκαν στις 7 Οκτωβρίου και δύο φίλων μας από το Yamam (μονάδα ειδικών δυνάμεων της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας) που σκοτώθηκαν εν δράση, ο Alexei Smaklov και ο Dror Elton».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ