Κοσμος

Μητέρα στις ΗΠΑ δολοφόνησε την κόρη της και πέταξε το πτώμα σε κάδο

Το κορίτσι είχε πολλαπλά σημάδια ξυλοδαρμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Μητέρα δολοφόνησε την κόρη της και πέταξε το πτώμα της σε κάδο
ΗΠΑ: Μητέρα δολοφόνησε την κόρη της και πέταξε το πτώμα της σε κάδο

ΗΠΑ: Μητέρα δολοφόνησε την κόρη της και πέταξε το πτώμα σε κάδο - Το κορίτσι είχε πολλαπλά σημάδια ξυλοδαρμού

Την πεντάχρονη κόρη της φέρεται να δολοφόνησε μία μητέρα από το Φοίνιξ των ΗΠΑ και αμέσως μετά να πέταξε το πτώμα της σε κάδο απορριμάτων.

Πρόκειται για την 38χρονη Σοφία Σίμονς, η οποία συνελήφθη μετά από πληροφορίες που έφτασαν στις Αρχές πως το σώμα της κόρης της βρέθηκε σε κάδο κοντά στο σπίτι τους. Συγκεκριμένα, ένας περαστικός έψαχνε για καυσόξυλα στον εν λόγω κάδο, όταν είδε μέσα το πτώμα του παιδιού. Ενημέρωσε αμέσως έναν security που βρισκόταν κοντά στο σημείο και εκείνος την αστυνομία.

Μάλιστα, το ανήλικο κορίτσι φέρεται να είχε ξυλοκοπηθεί βάναυσα και στη συνέχεια να πέθανε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η 38χρονη φέρεται να τηλεφώνησε σε έναν μάρτυρα και να ομολόγησε πως χτύπησε το παιδί της σε ακραίο βαθμό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο μάρτυρας η Σίμονς φέρεται να χτύπησε το παιδί, έφυγε και όταν επέστρεψε, το κορίτσι δεν ανέπνεε.

Η γυναίκα έμεινε με το πτώμα για πέντε ημέρες, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, πριν το μεταφέρει στον κάδο την Κυριακή.

Στην ιατροδικαστική εξέταση βρέθηκαν στο σώμα του κοριτσιού πολλαπλά τραύματα στα πόδια, τα χέρια και τον κορμό. Εκτιμάται πως οι πληγές ήταν σε πολλαπλά στάδια επούλωσης και το κορίτσι είχε σημάδια από προηγούμενες επιθέσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.