Κοσμος

Εκτοξευτής πυραύλων έσκασε στο πρόσωπο YouTuber - Δείτε βίντεο

Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκτοξευτής πυραύλων έσκασε στο πρόσωπο YouTuber - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Εκτοξευτής πυραύλων έσκασε στο πρόσωπο YouTuber - Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από τη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του βετεράνου του αμερικανικού στρατού και YouTuber, Άνταμ Νόουλς, στου οποίου το πρόσωπο εξερράγη ένας εκτοξευτής πυραύλων.

Όπως αναφέρει η ομάδα Ballistic High-Speed μέλος της οποίας είναι ο Νόουλς, ο YouTuber υπέστη κατάγματα στο κρανείο και εκτεταμένα εγκαύματα από την έκρηξη του RPG.

Το συμβάν έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο. Σε ένα «πείραμα», η ομάδα επιχειρούσε να καταγράψει σε βίντεο τις συνέπειες από τα αέρια που εκτοξεύονται όταν πυροδοτείται ένας πύραυλος. Ωστόσο, στα τελευταία γυρίσματα, συνέβη το ατύχημα. Ο Νόουλς έβαλε στον ώμο του το RPG-7, πάτησε τη σκανδάλη και αυτό έσκασε στο πρόσωπό του. Η έκρηξη ήταν σφοδρή και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να τον βοηθήσουν αλλά ο Νόουλς αιμορραγούσε από το πρόσωπο. Η έκρηξη του προκάλεσε κατάγμα στο κρανίο, εγκεφαλική αιμορραγία, σπασμένο σαγόνι, εγκαύματα τρίτου βαθμού και αρκετά θραύσματα στο κορμί του.

«Θυμάμαι ότι μέτρησα μέχρι το ένα και το επόμενο που θυμάμαι είναι να είμαι στο έδαφος και τα χέρια μου να έχουν μαυρίσει», είπε ο ίδιος.

Ως τώρα, έχει υποβληθεί σε αρκετά χειρουργία και μεταμοσχεύσεις δέρματος με το κόστος να ξεπερνά τις 300.000 δολάρια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ