Κοσμος

Βάφτηκε με αίμα γάμος στην Ταϊλάνδη: Ο γαμπρός σκότωσε τη νύφη, την πεθερά του και δύο ακόμη άτομα

Σκόρπισε τον θάνατο στο γαμήλιο γλέντι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χέρι γαμπρού και νύφης με τις βέρες
Πώς το γλέντι γάμου στην Ταϊλάνδη βάφτηκε από αίμα © Unsplash +

Ταϊλάνδη: Γαμπρός δολοφόνησε νύφη, πεθερά και δύο ακόμη άτομα στο γαμήλιο γλέντι - Τι υποστηρίζουν οι καλεσμένοι

Με αίμα βάφτηκε γάμος στην Ταϊλάνδη, όταν ο γαμπρός έσπειρε τον θάνατο στο γαμήλιο γλέντι πυροβολώντας τη νύφη, την πεθερά του και άλλα δύο άτομα. Ο πρώην στρατιωτικός στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Σύμφωνα με το BBC, ο 29χρονος Τσατουρόνγκ Σουκσούκ και η 44χρονη Καντσάνα Πατσούντουεκ παντρεύτηκαν το Σάββατο στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη. Κατά τη διάρκεια του γλεντιού ο γαμπρός έφυγε από τον χώρο του πάρτι και όταν επέστρεψε είχε μαζί του το όπλο με το οποίο άνοιξε πυρ κατά μελών της οικογένειάς του, αλλά και δύο καλεσμένων. Συγκεκριμένα, από τα πυρά του έπεσε νεκρή η νύφη, η 38χρονη αδελφή της, και η 62χρονη μητέρα της και πεθερά του. Οι σφαίρες ακόμη έπληξαν δύο καλεσμένους, ο ένας εκ των οποίων πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γαμπρός ήταν μεθυσμένος, ωστόσο, το κίνητρο της τετραπλής δολοφονίας δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι αυτήν την ώρα. 

Ο γαμπρός είχε αγοράσει το όπλο πριν από έναν χρόνο

Ο δράστης φέρεται να κατείχε νόμιμα το όπλο, το οποίο είχε αγοράσει πέρυσι. Η οπλοκατοχή είναι συνηθισμένη στην Ταϊλάνδη. Μέσα ενημέρωσης της χώρας, επικαλούμενα καλεσμένους του πάρτι, ανέφεραν πως το ζευγάρι διαπληκτίστηκε, ωστόσο η αστυνομία ξεκαθάρισε πως πρόκειται για εικασίες και πως συγκεντρώνει τα στοιχεία για την υπόθεση.

Οι Τσατουρόνγκ Σουκσούκ και Καντσάνα Πατσούντουεκ είχαν ζήσει μαζί τρία χρόνια πριν παντρευτούν. Ο δράστης, που έχασε το πόδι του κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του με παραστρατιωτική δύναμη πεζικού στα σύνορα της χώρας, είχε κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους αγώνες «Asean Para», στην Ινδονησία, πέρυσι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ