Κοσμος

«Τον ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια»: Η Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Μετά από 10 χρόνια τραβούν χωριστούς δρόμους με τον Andrea Giambruno

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Giorgia Meloni και ο πρώην σύντροφός της, Andrea Giambruno
Η Giorgia Meloni ανακοίνωσε τον χωρισμό της στο Instagram © Instagram / giorgiameloni

Giorgia Meloni - Andrea Giambruno: Η πρωθυπουργός της Ιταλίας ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον επί 10 χρόνια σύντροφό της και πατέρα της κόρης τους

Η Giorgia Meloni ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Andrea Giambruno μετά από 10 χρόνια σχέσης και επέλεξε με μία ανάρτησή της στο Instagram να ανακοινώσει το γεγονός, ευχαριστώντας τον πρώην σύντροφό της για τα χρόνια που έζησαν μαζί. 

«Οι πορείες μας έχουν xωρίσει εδώ και κάποιο καιρό και ήρθε η ώρα να το ανακοινώσω», έγραψε η Georgia Meloni (Τζόρτζια Μελόνι) σε ανάρτησή της στο Instagram και συνέχισε: «θα υπερασπιστώ με κάθε κόστος αυτό που ήμασταν, τη φιλία μας και πάνω από όλα ένα επτάχρονο κορίτσι που αγαπά τη μητέρα της και τον πατέρα της όπως δεν κατάφερα εγώ τους δικούς μου».

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας επέλεξε να ευχαριστήσει δημόσια τον σύντροφό της «για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, τις δυσκολίες που βιώσαμε και για το ότι μου έδωσε το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου, την κόρη μας, Τζινέβρα. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γι’ αυτό. Όλοι αυτοί που ήλπιζαν να με αποδυναμώσουν χτυπώντας με θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όσες σταγόνες κι αν πέσουν στην πέτρα, η πέτρα θα παραμείνει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό».

Ποιος είναι ο Andrea Giambruno και πώς γνωρίστηκαν με την Giorgia Meloni

Ο Andrea Giambruno και η Giorgia Meloni αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση ενός παιδιού, που είναι σήμερα 7 ετών. O Andrea Giambruno είναι δημοσιογράφος και εργάζεται για το τηλεοπτικό κανάλι Mediaset. Η σχέση του ξεκίνησε στο Μιλάνο στα στούντιο της Mediaset, όταν η Giorgia Meloni ήταν καλεσμένη σε εκπομπή με την οποία συνεργαζόταν εκείνος.  Η πρώτη έξοδος έγινε σε εστιατόριο του Μιλάνο, όπου εκείνη έφτασε φορώντας ένα μίντι μαύρο φόρεμα, μπότες και δερμάτινο μπουφάν. Ήταν το βράδυ του πρώτου φιλιού. 

Ο Andrea Gianmbruno σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους είχε επιλέξει να στέκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Συνήθιζε να λέει ότι η Giorgia είναι η διάσημη της οικογένειας και όχι αυτός, μάλιστα, σχολίαζε χιουμοριστικά, ότι εκείνος είναι ο «κύριος Meloni». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ