Κοσμος

Ο ηθοποιός του Netflix Idan Amedi στους εθελοντές «Brothers in Arms» του Ισραήλ

Ποιοι άλλοι σταρ της σειράς Fauda έχουν ήδη ενταχθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Idan Amedi: Ο πρωταγωνιστής του Netflix στον πόλεμο του Ισραήλ
Idan Amedi: Ο πρωταγωνιστής του Netflix στον πόλεμο του Ισραήλ © Instagram/ idan_amedi

Idan Amedi - Ισραήλ: Ο πρωταγωνιστής του Netflix στον πόλεμο - Ποιοι άλλοι σταρ της σειράς Fauda έχουν ήδη ενταχθεί 

Στους εθελοντές «Brothers in Arms» εντάχθηκε ο ηθοποιός της σειράς του Netflix Fauda (Χάος) Idan Amedi, που υποδύεται τον χαρακτήρα του Sagi Tzur. Ο ίδιος με ένα βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως θα υπερασπίστεί την πατρίδα και την οικογένειά του και πως δεν θα σταματήσει απέναντι στους τρομοκράτες της Χαμάς.

Το Fauda του Netflix είναι μια ισραηλινή τηλεοπτική σειρά, πέντε σεζόν, που δημιουργήθηκε από τους Lior Raz και Avi Issacharoff και αναφέρεται στην πολύχρονη διαμάχη Ισραήλ και Παλαιστίνης μέσα από ανθρώπινες ιστορίες.

Δημιουργοί του «Fauda» είναι ο Avi Issacharoff, δημοσιογράφος και ειδικός στις αραβοϊσραηλινές σχέσεις, και ο Lior Raz, Ισραηλινός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς. Η σειρά έχει αποσπάσει βραβείο καλύτερης δραματικής τηλεοπτικής σειράς στην ισραηλινή τηλεόραση το 2015 και το 2017.

Πόλεμος Ισραήλ: Και ο σταρ του Netflix Lior Raz στη μάχη για τον απεγκλωβισμό οικογενειών

Ο Ισραηλινός ηθοποιός Lior Raz (Λίορ Ραζ) δημοσιοποίησε πριν λίγες μέρες ότι έχει ενταχθεί στους εθελοντές «Brothers in Arms» και συμμετείχε στην επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο οικογενειών από τη βομβαρδισμένη πόλη Σντερότ μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ. Ο ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά δράσης Fauda (Χάος) του Netflix

Σύμφωνα με το Sky News, μαζί με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας του Ισραήλ, Γιοανάν Πλέσνερ, και τον συνδημιουργό του «Fauda», Αβί Ισαχάροφ, μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τους τρεις τους να σπεύδουν να καλυφθούν από επίθεση με ρουκέτα της Χαμάς, το βράδυ της Δευτέρας (9/10).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ