Κοσμος

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπαντζί μετά από ατύχημα με σκάφος στη Λέρο

Γιόρταζε με τη σύζυγό του την επέτειο του γάμου τους

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπαντζί και η σύζυγός του
© Youtube / TV100

Αλί Σαμπαντζί: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τούρκος επιχειρηματίας - Η κατάσταση της συζύγου του μετά το ατύχημα με σκάφος

Ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπαντζί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το ατύχημα που είχε στη Λέρο. Το σκάφος στο οποίο επέβαινε με τη σύζυγό του έπεσε σε βράχια. Το ζευγάρι απολάμβανε στιγμές χαλάρωσης, γιορτάζοντας την 13η επέτειο των γάμων τους.

Εκτενή είναι τα ρεπορτάζ στα τουρκικά ΜΜΕ για την κατάσταση του επιχειρηματία. Ο Αλί Σαμπαντζί νοσηλεύεται στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου στην Κωνσταντινούπολη. Η Yeni Safak μεταδίδει ότι η σύζυγος του επιχειρηματία, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπαντζί, η οποία χτυπήθηκε στο κεφάλι και τελικά ξεπέρασε τον κίνδυνο, μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο άνδρας της.

Ο Αλί Σαμπαντζί έχει υποστεί βαριά χτυπήματα και η θεραπεία του συνεχίζεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι γιατροί αφαίρεσαν τη σπλήνα του επιχειρηματία, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με την αορτή της καρδιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Yeni Safak, ο Σαμπαντζί βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα στα εσωτερικά του όργανα και υποβάλλεται σε νέα χειρουργική επέμβαση. Η Μilliyet, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, γράφει ότι τα δύο παιδιά των Σαμπαντζί βρίσκονταν στο σκάφος όταν έγινε το ατύχημα και πήδηξαν στη θάλασσα τη στιγμή της σύγκρουσης.

Τα δύο παιδιά, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και νοσηλεύονταν στο Μπόντρουμ, έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη για να δουν τον πατέρα τους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv2ntelc1m1d)

«Ήταν σχεδόν ετοιμοθάνατος» - Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λέρου

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λέρου σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση, με τη ζωή του να κρέμεται από μία κλωστή. «Ήταν σχεδόν ετοιμοθάνατος» είπαν πηγές από το νοσοκομείο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Αλί Σαμπαντζί είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και υποβλήθηκε σε αλλεπάλληλα χειρουργεία, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του. Οι γιατροί του νοσοκομείου κατάφεραν να σταθεροποιήσουν τον επιχειρηματία και στη συνέχεια να τον διασωληνώσουν. Η σύζυγός του είχε κακώσεις σε όλο της το σώμα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv2mdaht9d0x)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ