- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Μισέλ Γιο: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ζαν Τοντ μετά από... 6992 ημέρες
Ήταν 19 χρόνια αρραβωνιασμένοι
Μισέλ Γιο: Παντρεύτηκε τον Ζαν Τοντ - Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου του 2004, στη Σαγκάη
Η διάσημη ηθοποιός Μισέλ Γιο παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο της FIA Ζαν Τοντ στη Γενεύη της Ελβετίας. Ηταν αρραβωνιασμένοι 19 χρόνια.
Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1 Φελίπε Μάσα σε ανάρτησή του, στο Instagram. Ο Mάσα μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την τελετή καθώς και μια όμορφη κάρτα που περιέγραφε την ιστορία της αγάπης τους, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου του 2004, στη Σαγκάη.
Μισέλ Γιο: Παντρεύτηκε έχοντας στα χέρια της το αγαλματίδιο από τα Όσκαρ
«Στις 26 Ιουλίου 2004, ο J.T. έκανε πρόταση γάμου στην M.Y. και εκείνη είπε «ΝΑΙ»! Σήμερα, μετά από 6992 ημέρες (27 Ιουλίου) στη Γενεύη, περιτριγυρισμένοι από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, είμαστε τόσο ευτυχείς που γιορτάζουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί!», έγραφε η κάρτα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάποιες από τις φωτογραφίες που έβγαλε το διάσημο ζευγάρι η Γιο διακρίνεται να έχει στα χέρια της το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε στα φετινά βραβεία Όσκαρ.
Για την ξεχωριστή ημέρα η σταρ επέλεξε να κάνει δύο διαφορετικές εμφανίσεις. Κατά την διάρκεια της τελετής επέλεξε να φορέσει μία μπεζ φούστα και ένα ασορτί μεταξωτό πουκάμισο ενώ στην συνέχεια αποτυπώνεται με ένα υπέροχο φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και χρυσές λεπτομέρειες.
Οπως αναφέρει η Daily Mail το ζευγάρι όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις επιλέγει να μείνει στην εντυπωσιακή έπαυλη του 18ου αιώνα που διαθέτει στην Γενεύη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα ξεφύγει από τον Μαδούρο για να παραλάβει το βραβείο;
«ΗΠΑ και Ευρώπη να εγγυηθούν την ασφάλεια»
Διορία μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου
Η οικογένεια του άνδρα τη «συγχώρεσε»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει σε συμφωνία μέχρι τα Χριστούγεννα
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Οι περιφερειακές αρχές διεξάγουν έρευνες για να προσδιορίσουν τη σοβαρότητα του ιού
Η έγκαιρη προσέλευση δεν αποδείχθηκε αρετή αλλά παράπτωμα
Αυτός ο σεισμός συμβαίνει μία φορά κάθε εκατό χρόνια
Ο πράκτορας διέπραξε «τα πιο σοβαρά εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς»
Σκληρές επικρίσεις του Αμερικανού προέδρου - Καλεί τον Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία
Πώς θα επαληθεύουν την ηλικία των χρηστών και τα «παραθυράκια»
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.