Κοσμος

Συγκλονίζει τη Γαλλία η υπόθεση βιασμού γυναίκας από 83 άνδρες - Τη νάρκωνε ο σύζυγός της

Πώς η «Φρανσουάζ» ανακάλυψε τη φρίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα πίσω από κουρτίνα
© Unsplash

Γαλλία: Βιασμοί από 83 άνδρες σε γυναίκα που νάρκωνε ο άνδρας της - Η δράση του «Ντομινίκ Π.» και η αποκάλυψη του εφιάλτη της «Φρανσουάζ»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση αλλεπάλληλων βιασμών γυναίκας σε πόλη της Γαλλίας. Η «Φρανσουάζ» φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον 83 άνδρες, καθώς ο σύζυγός της φέρεται να τη νάρκωνε και να καλούσε στο σπίτι τους βιαστές της, βιντεοσκοπώντας τις πράξεις τους. Η γυναίκα, το πραγματικό όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό για λόγους προστασίας, εντόπισε σε στικάκι που είχε ο σύζυγός της υλικό από τους βιασμούς της. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ανάμεσα στους βιαστές της είναι δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιώτες, οδηγοί ασθενοφόρων, νοσοκόμοι, οδηγοί φορτηγών, ένας δημοσιογράφος, ένας δημοτικός σύμβουλος και ένας πυροσβέστης. Οι αρχές εξετάζουν το υλικό και έχουν ήδη ταυτοποιήσει 51 άνδρες για βιασμούς που φέρεται να έγιναν το διάστημα 2011-2020. Όπως αναφέρει το μέσο, ο «Ντομινίκ Π.», σύζυγος της «Φρανσουάζ», τους προέτρεπε να μη φορούν προφυλακτικό με συνέπεια η γυναίκα να κολλήσει τέσσερα αφροδίσια νοσήματα και να αντιμετωπίζει σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα.

Ο σύζυγος της «Φρανσουάζ» έχει διαπράξει δολοφονία;

Η γυναίκα περιέγραψε στις αρχές ότι δεν ήταν λίγα τα βράδια που ξυπνούσε και ένιωθε άσχημα, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί κάτι που να εξηγεί την κατάστασή της, αποδίδοντας το αίσθημά της σε κάποιο «κακό όνειρο». Οι ειδικοί πιστεύουν πως ο άνδρας της τη νάρκωνε με το αγχολυτικό φάρμακο Lorazepam, ρίχνοντας χάπια μέσα στο βραδινό της. Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική σοβαρή καταγγελία που έρχεται στο φως για τον σύζυγο της γυναίκας, που σήμερα είναι πάνω από 50 ετών. 

Από τις πιο σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτή του βιασμού και της δολοφονίας μιας 23χρονης κτηματομεσίτριας, της Σοφί Ναρμ, που βρέθηκε νεκρή σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι το 1991. Η γυναίκα είχε ναρκωθεί, στραγγαλιστεί και μαχαιρωθεί στο στήθος. Μία άλλη κτηματομεσίτρια που κατήγγειλε πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση 8 χρόνια μετά τη δολοφονία της Ναρμ, έδωσε στην αστυνομία μία περιγραφή του βιαστή της που ταιριάζει με τον «Ντομινίκ Π».

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές έχουν βρει στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο άνδρας τραβούσε φωτογραφίες της μεγαλύτερης κόρης του ενώ κοιμόταν με τα εσώρουχά της, πιθανότατα αφού την είχε ναρκώσει. Υπάρχουν και άλλα μέλη της οικογένειας του «Ντομινίκ Π.» που καταγγέλλουν ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως κάποια εγγόνια τα οποία ο παππούς τους ενθάρρυνε να «παίζουν τον γιατρό» και να γδύνονται, προσφέροντάς τους ως αντάλλαγμα γλυκά. Επιπλέον, και μία νύφη του πιστεύει ότι ο πεθερός της είχε βάλει κρυφή κάμερα στο μπάνιο για να την καταγράφει γυμνή και να ποστάρει τις φωτογραφίες της online. Το 2020, ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί καθώς χρησιμοποιούσε ένα στιλό με κρυφή κάμερα για να καταγράφει γυμνές γυναίκες σε δοκιμαστήρια καταστημάτων ρούχων.

Σε έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι του υπόπτου, συγκέντρωσε στοιχεία ώστε να πυροδοτήσουν μία νέα, μεγαλύτερη έρευνα για τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση της γυναίκας του, η οποία αναμένεται να τον οδηγήσει στο δικαστήριο μαζί με δεκάδες ακόμη υπόπτους για τον βιασμό της. Ο όγκος των αποδεικτικών στοιχείων που βρέθηκαν στον υπολογιστή του είναι τεράστιος και αφορά 92 συνολικά βιασμούς της συζύγου του από 83 άνδρες. Από αυτούς 51 έχουν ταυτοποιηθεί και συλληφθεί, με τις ηλικίες του να κυμαίνονται από 23 έως 73.

Πώς δρούσε ο σύζυγος της «Φρανσουάζ»

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη έρθει στο φως, ο άνδρας προσκαλούσε τους βιαστές της γυναίκας του μέσω ενός φόρουμ στο διαδίκτυο με τον τίτλο «Without Her Knowing» («χωρίς αυτή να το ξέρει»).

Στο συγκεκριμένο φόρουμ, άνδρες περιέγραφαν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους ή και τις πράξεις τους με γυναίκες που δεν είχαν τις αισθήσεις τους. Ορισμένοι από τους συλληφθέντες για την υπόθεση της Φρανσουάζ παραδέχθηκαν ότι γνώριζαν εκ των προτέρων ότι δεν θα υπήρχε η συναίνεσή της σε αυτά που της έκαναν. 

Ένας από τους κατηγορούμενους, πυροσβέστης στο επάγγελμα, φέρεται να πήγε στο σπίτι του ζευγαριού για να βιάσει τη «Φρανσουάζ» με τη στολή του. Στο κινητό του βρέθηκαν 728 φωτογραφίες που έδειχναν παιδιά να κακοποιούνται σεξουαλικά.

Σχεδόν πάντα ο «Ντομινίκ Π.» κατέγραφε τους βιασμούς και αποθήκευε το υλικό σε έναν φάκελο σε ένα USB στικάκι με την ονομασία «βιασμοί». Στα βίντεο ο ίδιος ακουγόταν να αποκαλεί πολλές φορές τη Φρανσουάζ «πόρνη», προσθέτοντας πάντως ότι το έλεγε «με αγάπη». Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του ότι λατρεύει τη γυναίκα του, ενώ μέσω του δικηγόρου του τη χαρακτήρισε «την πρώτη και μοναδική αγάπη της ζωής του».

Με πληροφορίες από Daily Mail και Ελεύθερο Τύπο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ