Κοσμος

Η 21χρονη από την Πολωνία δεν είναι τελικά η εξαφανισμένη Madeleine MacCann

«Μίλησαν» τα αποτελέσματα του τεστ DNA

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαντλίν Μακάν και η 21χρονη που υποστηρίζει ότι είναι το εξαφανισμένο κοριτσάκι
© Facebook

Εξαφάνιση Madeleine MacCann: Αρνητικά τα αποτελέσματα του DNA τεστ στην 21χρονη Julia Wendell

Η Julia Wendell δεν είναι η εξαφανισμένη Βρετανία, Madeleine MacCann, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του DNA τεστ στο οποίο υπεβλήθη η 21χρονη Πολωνή, που από το περασμένο καλοκαίρι πίστευε ότι είναι το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2007 από την Πορτογαλία.

Τα αποτελέσματα του DNA τεστ έδειξαν ότι η 21χρονη είναι όντως από την Πολωνία με κάποια λιθουανική και ρουμανική καταγωγή. «Είναι απολύτως 100% από την Πολωνία», είπε η Δρ Φία Γιόχανσον, ιδιωτική ερευνήτρια που βοηθούσε στην έρευνα για το αν πρόκειται τελικά για το εξαφανισμένο κορίτσι. 

Από την πρώτη στιγμή που η Julia Wendell ξεκίνησε να ισχυρίζεται ότι είναι η Madeleine MacCann, οι ίδιοι οι γονείς της τη διέψευδαν, υποστηρίζοντας οτι έχει κατασκευάσει τους ισχυρισμούς και ότι είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για το κοριτσάκι που όλα δείχνουν ότι έπεσε θύμα απαγωγής, με την τύχη της να είναι άγνωστη μέχρι και σήμερα. 

Η Madeleine MacCann, από το Rothley στο Leicestershire, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Praia da Luz στην Πορτογαλία το 2007. Ήταν μόλις τριών ετών. Σήμερα θα ήταν 19, δηλαδή 2 χρόνια μικρότερη από νεαρή Πολωνή. Η Wendell είπε επίσης ότι δεν μπορεί να θυμηθεί μεγάλα κομμάτια της παιδικής της ηλικίας και δεν είναι σίγουρη για την ηλικία της, καθώς δεν έχει δει το πιστοποιητικό γέννησής της - ισχυρισμός που διαψεύδεται έντονα από τους γονείς της. «Δεν θυμάμαι τα περισσότερα από τα παιδικά μου χρόνια, αλλά η πρώτη μου ανάμνηση είναι πολύ δυνατή και αφορά διακοπές σε ένα ζεστό μέρος όπου υπάρχει παραλία και λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα κτίρια με διαμερίσματα. Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτή τη μνήμη».

Η 21χρονη είχε ακόμη υποστηρίξει ότι άκουσε από τη γιαγιά της για πρώτη φορά ότι ήταν το αγνοούμενο κορίτσι από τη Βρετανία και έκτοτε έχει προχωρήσει σε κινήσεις για να το αποδείξει, ανάμεσα στις οποίες και τεστ DNA. «Έχω τα ίδια μάτια, το ίδιο σχήμα προσώπου, αυτιά, χείλη, έχω το ίδιο κενό στα δόντια με τη Μαντλίν», έχει γράψει σε μια από τις αναρτήσεις που έχει κάνει στο Instagram.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ