Κοσμος

Μετεωρολόγος του CBS κατέρρευσε την ώρα του δελτίου καιρού

Η ανάρτηση της Alissa Carlson μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μετεωρολόγος κατέρρευσε στον τηλεοπτικό αέρα
© Youtube

Λιποθυμία μετεωρολόγου του CBS στον τηλεοπτικό αέρα - Η κατάσταση της υγείας και το μήνυμα του διευθυντή του δικτύου

H μετεωρολόγος του τηλεοπτικού σταθμού CBS, Alissa Carlson κατέρρευσε την ώρα του δελτίου καιρού. Πριν προλάβει να χαιρετήσει το κοινό και ενώ βρισκόταν ήδη στον τηλεοπτικό αέρα, η μετεωρολόγος λιποθύμησε και άμεσα το δίκτυο προχώρησε σε διαφημιστικό διάλειμμα για να μπορέσουν να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.  

Το λιποθυμικό επεισόδιο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης το πρωί του Σαββάτου. Στο βίντεο από το περιστατικό εμφανίζεται η μετεωρολόγος. Αρχικά, προσπαθεί να χαμογελάσει, ωστόσο, δευτερόλεπτα μετά επιχειρεί να κρατηθεί στη θέση της πιέζοντας τα χέρια της στο γραφείο, όμως, χάνει τις αισθήσεις της και καταρρέει, χτυπώντας στο γραφείο και πέφτοντας στο πάτωμα του στούντιο.  

Μετά το πρώτο ξάφνιασμα των συντελεστών της εκπομπής, το δελτίο διεκόπη και ακολούθησαν διαφημίσεις.

CBS-Kcal News Meteorologist Faints On Live TV

Λίγη ώρα μετά, η Alissa Carlson ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook ότι είναι καλά στην υγεία της.

Thanks for all the texts, calls, and well wishes. I am going to be ok!

Posted by Alissa Carlson on Saturday, March 18, 2023


Ο αντιπρόεδρος του CBS και διευθυντής ειδήσεων. Mike Dello Stritto είπε στο TMZ: «Η συνάδελφός μας Alissa Carlson αρρώστησε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων στις 7 π.μ. σήμερα το πρωί. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της που ανέλαβαν άμεσα δράση για να βοηθήσουν την Alissa και να καλέσουν το 911. Η Alissa νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Ελπίζουμε ότι θα γνωρίζουμε περισσότερα σύντομα. Προσευχόμαστε για εκείνη ώστε να γίνει πολύ καλύτερα σύντομα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ