Κοσμος

Νικητής λαχείου ξόδεψε 50 εκατ. δολάρια σε 8 χρόνια - Οι απίστευτες σπατάλες του

Δαπανούσε πάνω από $130.000 την εβδομάδα - Πώς έχασε την περιουσία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκωτσέζος έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας ένα από τα μεγαλύτερα τζάκποτ στην Ευρώπη και ξόδεψε 50 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 8 χρόνια.
Ο Κόλιν Γουέιρ από τη Σκωτία ξόδευε το εκπληκτικό ποσό των 131.000 δολαρίων την εβδομάδα αφότου κέρδισε το τζάκποτ © YouTube / AtoZ Media / screen shot

Σκωτσέζος έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας ένα από τα μεγαλύτερα τζάκποτ στην Ευρώπη και ξόδεψε 50 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 8 χρόνια

Ένας από τους μεγαλύτερους νικητές λαχειοφόρων αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου σπατάλησε σε 50 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε οκτώ χρόνια – αποκτώντας μεταξύ άλλων μια ομάδα ποδοσφαίρου, άλογα ιπποδρομιών και ευάριθμα πολυτελή αυτοκίνητα, προτού η τύχη του στερέψει, όπως αποκάλυψαν έγγραφα την Πέμπτη.

Ο Κόλιν Γουέιρ, από το Βόρειο Έιρσαϊρ της Σκωτίας, ξόδευε το εκπληκτικό ποσό των 131.000 δολαρίων την εβδομάδα, αφότου πέτυχε ένα τζάκποτ-ρεκόρ 257,6 εκατομμυρίων δολαρίων στη λοταρία EuroMillions το 2011, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent.

Ο Γουέιρ, ένας πρώην εικονολήπτης παντρεμένος με μια νοσοκόμα, αγόρασε το 55% του μεριδίου του ποδοσφαιρικού συλλόγου Πάρτικ Θισλ της Γλασκώβης πριν πεθάνει από σήψη σε ηλικία 72 ετών το 2019, ανέφερε το ρεπορτάζ.

Ο γαλαντόμος νικητής του λαχείου ξόδεψε επίσης πολλά από τα χρήματα που κέρδισε σε μια ρετρό Bentley, ένα SUV της Jaguar και μια Mercedes-Benz E Class Estate, σύμφωνα με την Independent.

Scottish lottery winner Colin Weir blew record-breaking $50M

Μαζί με ένα σπίτι 6 εκατομμυρίων δολαρίων που φέρεται να ξόδεψε εκατομμύρια περισσότερα για να ανακαινίσει, ο Γουέιρ αγόρασε επίσης τρία πολύτιμα καθαρόαιμα αγωνιστικά άλογα, συμπεριλαμβανομένης μιας ιρλανδικής φοράδας με το όνομα If You Say Run.

Ωστόσο, η κατάρα του λαχείου σήκωσε το κεφάλι της το 2018, όταν χώρισε τη σύζυγό του, Κρις, μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες γάμου και εκείνη πήρε μεγάλο μέρος της περιουσίας του, σύμφωνα με την Independent.

Συνολικά, ο Γουέιρ κατέληξε να ξοδεύει κατά μέσο όρο 131.900$ την εβδομάδα σε είδη πολυτελείας και επενδύσεις πριν χτυπηθεί από νεφρική ανεπάρκεια που οδήγησε στον θάνατό του.

Την εποχή που κέρδισε το λαχείο, ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος νικητής του λαχνού EuroMillions στην ιστορία.

(Με πληροφορίες της New York Post)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ