Κοσμος

Η Priscilla Presley προσβάλλει τη διαθήκη της Lisa Marie

Την έχει αφήσει εκτός από τη διαχείριση της περιουσίας της

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Priscilla Presley: Προσβάλλει τη διαθήκη της Lisa Marie - Θέλει να κριθεί η εγκυρότητα μιας τροποποίησης του 2016

Η πρώην σύζυγος του Elvis PresleyPriscilla Presley, προσβάλλει τη διαθήκη της κόρης της, Lisa Marie Presley, που πέθανε στις 12 Ιανουαρίου στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, στα 54 της χρόνια.

H μητέρα της Lisa Marie αμφισβήτησε την εγκυρότητα της διαθήκης, υποστηρίζοντας ότι η υπογραφή είναι άκυρη, καθώς όταν αυτή τροποποιήθηκε το 2016, αποκλείστηκε από την ίδια την κόρη της που την είχε ορίσει διαχειριστή της περιουσίας

Οι δικηγόροι της υποστηρίζουν ότι το έγγραφο έγραφε λάθος το όνομά της και είχε μια υπογραφή που φαινόταν ασυνήθιστη. 

Η τροπολογία στη διαθήκη της Lisa Marie «γράφει λάθος το όνομα της μητέρας της» και φέρει την υπογραφή της Lisa Marie που «εμφανίζεται ασυμβίβαστη με τη συνήθη υπογραφή της», λέει η δικαστική κατάθεση που είδε το BBC.

Η Priscilla ζήτησε από τον δικαστή να κρίνει την εγκυρότητα της τροποποίησης, που ορίζει τη μεγαλύτερη κόρη της Lisa Marie, Riley Keough, και τον εκλιπόντα γιο της, Benjamin Keough, ως συνδιαχειριστές.

Σύμφωνα με τη νομική αμφισβήτηση, η Priscilla υποστηρίζει ότι η τροπολογία δεν της παραδόθηκε ποτέ κατά τη διάρκεια της ζωής της κόρης της, όπως ρητά απαιτούσε η διαθήκη.

Σημειώνεται ότι η αιτία θανάτου της Lisa Marie δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί από τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Τα οικονομικά προβλήματα και η περιουσία του Elvis 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, η μοναχοκόρη του Έλβις και μοναδική κληρονόμος του δεν κατάφερε να κρατήσει σεντ από την κληρονομιά των 100 εκατομμυρίων δολαρίων που πήρε στα χέρια της όταν έγινε 25 ετών το 1993.

Η οικονομική καταστροφή της ωστόσο, άρχισε όταν στο πλάι της, ως οικονομικός διαχειριστής εμφανίστηκε ο Μπάρι Σίγκελ – αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που είχε αναλάβει να διαχειρίζεται την τεράστια περιουσία, την οποία όμως βούλιαξε με πολλές κακές επενδύσεις.

Ο Σίνγκελ, ήταν ανώτερος διευθύνων σύμβουλος της Provident Financial Management και εξέχων διευθυντής επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, με πελάτες του τον Al Pacino, τον Elijah Wood, τον βραβευμένο με Πούλιτζερ θεατρικό συγγραφέα David Mamet και τον Frankie Valli and the Four Seasons.