Κοσμος

Εκπλήρωσε το όνειρό του Κύπριος YouTuber: Αγκάλιασε τον Έλον Μασκ

Η προσπάθειά του ξεκίνησε πριν από μήνες - Το είχε κάνει αυτοσκοπό

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλον Μασκ: Κύπριος YouTuber έβαλε σκοπό να τον βρει και να τον αγκαλιάσει - Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα μετά από πολλές περιπέτειες.
Η προσπάθεια του YouTuber Φειδία Παπαϊωάννου να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα © Twitter / Fidias

Έλον Μασκ: Κύπριος YouTuber έβαλε σκοπό να τον βρει και να τον αγκαλιάσει - Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα μετά από πολλές περιπέτειες

Kατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να αγκαλιαστεί με τον Έλον Μασκ, ο Φειδίας Παπαϊωάννου.

Ο Κύπριος influencer με τους χιλιάδες followers στο YouTube και το TikTok συνάντησε το αφεντικό των Tesla, SpaceX και Twitter και απέσπασε τον εναγκαλισμό του, έπειτα από προσπάθεια 3 με 4 μηνών, αφού μάλιστα είχε κατασκηνώσει έξω από εγκαταστάσεις και γραφεία των εταιρειών του δισεκατομμυριούχου.

Το όνειρο του Κύπριου influencer να συναντήσει τον Έλον Μασκ: Προσπαθούσε πάνω από 3 μήνες

Η προσπάθεια του Φειδία ξεκίνησε πριν από πάνω από 1,5 χρόνο, όταν έβαλε στόχο να αγκαλιάσει τα 100 αγαπημένα του άτομα, ή όπως λέει ο ίδιος: «τα 100 πιο διάσημα άτομα στον κόσμο», αν και οι περισσότεροι είναι «συνάδελφοί» του YouTubers, που είναι περισσότερο γνωστοί στις ΗΠΑ.

Και ενώ οι πρώτοι 99 στόχοι ήταν σχετικά εύκολοι, χρειάστηκε αναμονή μηνών για να καταφέρει να συναντήσει από κοντά τον Έλον Μασκ. Πολλές φορές είχε μείνει στον δρόμο ή έξω από εγκαταστάσεις της Tesla και της SpaceX στη μέση της ερήμου.

Η προσπάθειά του έγινε viral και πολλοί ήταν αυτοί που τον στήριζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλές φορές παρενοχλώντας μέλη της οικογένειας του δισεκατομμυριούχου.

Για την ακρίβεια, η μητέρα του, Μέι Μασκ, είχε αναφέρει ότι οι υποστήρικτες του Κύπριου ΥouΤuber την απειλούσαν μέσω Instagram. «Σας παρακαλώ, μην αφήσετε τον Fidias κοντά στον γιο μου» είχε γράψει στο Twitter.

Aποκορύφωμα ήταν όταν μερικά παιδάκια που ήταν στην κερκίδα των επισήμων μαζί με τον Έλον Μασκ κατά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, του ζητήσαν να συναντήσει τον Φειδία Παπαϊωάννου. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται ότι έπεισε τον επιχειρηματία.

Η συνάντηση με τον Έλον Μασκ για την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς

Όλο αυτό το διάστημα, όπως ήδη αναφέρθηκε, ο νεαρός Κύπριος το είχε περάσει έχοντας «στρατοπεδεύσει» έξω από εγκαταστάσεις και γραφεία των εταιρειών του Μασκ, αν και αρκετές φορές, λόγω της αναγνωρισιμότητας που έχει κερδίσει, τον φιλοξενούσαν σε σπίτια.

Είχε καταφέρει να διασταυρωθεί μάλιστα με τον δισεκατομμυριούχο CEO, αλλά δεν είχε μπορέσει ποτέ να τον πλησιάσει.

I Hugged The World's Top 100 Celebrities

Τελικά, η συνάντηση κανονίστηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς. Ο σωματοφύλακας του Μασκ έστειλε μήνυμα στον Φειδία να έρθει στα γραφεία της Twitter στο Λος Άντζελες μόνος, χωρίς τσάντα και μόνο με το κινητό του που θα το είχε απενεργοποιημένο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μασκ φάνηκε να κοιτάζει με περιέργεια τον YouTuber όσο εκείνος εξέφραζε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό του, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η viral πλέον αγκαλιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ