Μουσικη

Η παγκόσμια περιοδεία της Μαντόνα έβαλε τέλος στα σχέδια για τη βιογραφική ταινία της

Ποια ηθοποιός θα την υποδυόταν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Μαντόνα σε συναυλία στην Κολομβία
H Μαντόνα σε συναυλία στην Κολομβία © EPA/Luis Eduardo Noriega A.

Μαντόνα - Η βιογραφική ταινία και η παγκόσμια περιοδεία - Ματαιώνει το project για το φιλμ η Universal

Στο συρτάρι μένει τελικά το σχέδιο για τη βιογραφική ταινία της Μαντόνα. Η ανακοίνωση από τη «βασίλισσα της ποπ» για την παγκόσμια περιοδεία της οδήγησε τη Universal Pictures να γνωστοποιήσει ότι το «Little Sparrow» με πρωταγωνίστρια την Julia Garner (Inventing Anna, Ozark) δεν θα υλοποιηθεί. 

Η ταινία θα παρουσίαζε την πορεία της Μαντόνα στη μουσική, στον κινηματογράφο και τη μόδα τα τελευταία 40 χρόνια. Τη σκηνοθεσία θα αναλάμβανε η ίδια η τραγουδίστρια, την ώρα που το σενάριο θα έγραφε ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Diablo Cody. Μάλιστα, οι δυο τους, το 2020, είχαν εμφανιστεί live στο Instagram σε μια αντισυμβατική... συνεδρία δημιουργικής γραφής.

Η είδηση για την παγκόσμια περιοδεία της τραγουδίστριας («Celebration Tour») προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές της, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται μέσα σε λίγα λεπτά για τις συναυλίες σε Νέα Υόρκη, Παρίσι και Λονδίνο.

Ωστόσο, το δημοσίευμα στο Hollywood Reporter αναφέρει ότι η απόφαση για την ακύρωση της βιογραφικής ταινίας ήταν ειλημμένη. Απλώς, η παγκόσμια περιοδεία ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μέχρι στιγμής ούτε η Universal, ούτε η Μαντόνα ή η Julia Garner έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

Σημειώνεται ότι το pre-production ήταν εξαντλητικό. Στα social media είχε προκληθεί έντονη συζήτηση για τα περιβόητα... Madonna bootcamp: 11 ώρες την ημέρα χορογραφίες, οντισιόν τραγουδιού και ανάγνωση κειμένου από τις υποψήφιες ηθοποιούς μπροστά στη Μαντόνα και τον casting director.

Με πληροφορίες από Guardian

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ