Μουσικη

Μαντόνα: Ανακοίνωσε το «Celebration Tour» για τα 40 χρόνια καριέρας

Δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα στους προορισμούς της

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Madonna ανακοινώνει την παγκόσμια περιοδεία «The Celebration Tour»
© James Devaney/GC Images/Getty Images/Ideal Image

Μαντόνα: Ανακοίνωσε το «Celebration Tour» για τα 40 χρόνια καριέρας - H ανάρτηση στο Instagram 

Η Madonna ανακοίνωσε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου το πρόγραμμα μίας νέας παγκόσμιας περιοδείας με την οποία θα γιορτάσει τέσσερις δεκαετίες επιτυχιών. Η περιοδεία με τίτλο «The Celebration Tour» ανακοινώθηκε μέσω ενός πεντάλεπτου βίντεο που αποτίει φόρο τιμής στο εμβληματικό ντοκιμαντέρ της «Truth or Dare» που κυκλοφόρησε το 1991.

Στο βίντεο συμμετέχουν οι Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Bob the Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre και Amy Schumer.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η τελευταία περιοδεία της Madonna ήταν το «Madame X Tour» που πραγματοποιήθηκε σε θέατρα το 2019 – 2020 για την
προώθηση του ομώνυμου άλμπουμ της. Η περιοδεία συνάντησε πολλές δυσκολίες λόγω καθυστερήσεων στην παραγωγή και των
επαναλαμβανόμενων τραυματισμών της Madonna στο ισχίο και το γόνατο.

Η νέα περιοδεία της Madonna θα επισκεφθεί 35 πόλεις και θα πραγματοποιηθεί υπό την παραγωγή της Live Nation. H τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει στην επερχόμενη περιοδεία της τραγούδια από ολόκληρη τη δισκογραφία της, που ξεκινά από το πρώτο άλμπουμ της το 1983 και φτάνει μέχρι το πιο πρόσφατο άλμπουμ της, το «Madame X» του 2019.

Το «The Celebration Tour» θα ξεκινήσει από τη Βόρεια Αμερική στις 15 Ιουλίου με πρώτη στάση το Rogers Arena στο Βανκούβερ του Καναδά και θα συνεχιστεί στο Ντιτρόιτ, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, το Ντάλας και το Σαν Φρανσίσκο, πριν την ολοκλήρωση του βορειοαμερικανικού σκέλους στο Λας Βέγκας στις 7 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια, η περιοδεία της Madonna θα μεταφερθεί στην Ευρώπη. Το ευρωπαϊκό σκέλος του «The Celebration Tour» θα ξεκινήσει με μια συναυλία στο The O2 Arena του Λονδίνου στις 14 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στο Ziggo Dome του Άμστερνταμ την 1η Δεκεμβρίου.

Η περιοδεία «Sticky and Sweet Tour» της Madonna, που διεξήχθη το 2008-2009 και έκανε στάση και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τον Σεπτέμβριο του 2008, είναι η περιοδεία γυναικείας καλλιτέχνιδας με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία μέχρι σήμερα, έχοντας καταγράψει έσοδα 407 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ