- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Εκπλήρωσε το όνειρό του Κύπριος YouTuber: Αγκάλιασε τον Έλον Μασκ
Η προσπάθειά του ξεκίνησε πριν από μήνες - Το είχε κάνει αυτοσκοπό
Έλον Μασκ: Κύπριος YouTuber έβαλε σκοπό να τον βρει και να τον αγκαλιάσει - Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα μετά από πολλές περιπέτειες
Kατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να αγκαλιαστεί με τον Έλον Μασκ, ο Φειδίας Παπαϊωάννου.
Ο Κύπριος influencer με τους χιλιάδες followers στο YouTube και το TikTok συνάντησε το αφεντικό των Tesla, SpaceX και Twitter και απέσπασε τον εναγκαλισμό του, έπειτα από προσπάθεια 3 με 4 μηνών, αφού μάλιστα είχε κατασκηνώσει έξω από εγκαταστάσεις και γραφεία των εταιρειών του δισεκατομμυριούχου.
Το όνειρο του Κύπριου influencer να συναντήσει τον Έλον Μασκ: Προσπαθούσε πάνω από 3 μήνες
Η προσπάθεια του Φειδία ξεκίνησε πριν από πάνω από 1,5 χρόνο, όταν έβαλε στόχο να αγκαλιάσει τα 100 αγαπημένα του άτομα, ή όπως λέει ο ίδιος: «τα 100 πιο διάσημα άτομα στον κόσμο», αν και οι περισσότεροι είναι «συνάδελφοί» του YouTubers, που είναι περισσότερο γνωστοί στις ΗΠΑ.
We are definitely living in a simulation @elonmusk ! Happy National Hugging Day everyone pic.twitter.com/uVzxTwHrDJ
— Fidias (@Fidias0) January 21, 2023
Και ενώ οι πρώτοι 99 στόχοι ήταν σχετικά εύκολοι, χρειάστηκε αναμονή μηνών για να καταφέρει να συναντήσει από κοντά τον Έλον Μασκ. Πολλές φορές είχε μείνει στον δρόμο ή έξω από εγκαταστάσεις της Tesla και της SpaceX στη μέση της ερήμου.
Η προσπάθειά του έγινε viral και πολλοί ήταν αυτοί που τον στήριζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλές φορές παρενοχλώντας μέλη της οικογένειας του δισεκατομμυριούχου.
Για την ακρίβεια, η μητέρα του, Μέι Μασκ, είχε αναφέρει ότι οι υποστήρικτες του Κύπριου ΥouΤuber την απειλούσαν μέσω Instagram. «Σας παρακαλώ, μην αφήσετε τον Fidias κοντά στον γιο μου» είχε γράψει στο Twitter.
His fans are now threatening me on Instagram. Please don’t let @Fidias0 near my son. Thanks 🙏
— Maye Musk (@mayemusk) November 15, 2022
FIDIAS can now ask his followers to spam the mothers of all the other 99 celebrities. @MrBeast are you OK with that? https://t.co/7xXRsldEFv
Aποκορύφωμα ήταν όταν μερικά παιδάκια που ήταν στην κερκίδα των επισήμων μαζί με τον Έλον Μασκ κατά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, του ζητήσαν να συναντήσει τον Φειδία Παπαϊωάννου. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται ότι έπεισε τον επιχειρηματία.
Elon Musk is a man of his word. Some random kids at the FIFA World Cup final asked him to hug the famous Youtuber @Fidias0 and he did it. @elonmusk
— DogeDesigner (@cb_doge) January 23, 2023
📹 YouTube: /FidiasPanayiotou pic.twitter.com/PXw9Uck7XN
Η συνάντηση με τον Έλον Μασκ για την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς
Όλο αυτό το διάστημα, όπως ήδη αναφέρθηκε, ο νεαρός Κύπριος το είχε περάσει έχοντας «στρατοπεδεύσει» έξω από εγκαταστάσεις και γραφεία των εταιρειών του Μασκ, αν και αρκετές φορές, λόγω της αναγνωρισιμότητας που έχει κερδίσει, τον φιλοξενούσαν σε σπίτια.
Είχε καταφέρει να διασταυρωθεί μάλιστα με τον δισεκατομμυριούχο CEO, αλλά δεν είχε μπορέσει ποτέ να τον πλησιάσει.
Τελικά, η συνάντηση κανονίστηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς. Ο σωματοφύλακας του Μασκ έστειλε μήνυμα στον Φειδία να έρθει στα γραφεία της Twitter στο Λος Άντζελες μόνος, χωρίς τσάντα και μόνο με το κινητό του που θα το είχε απενεργοποιημένο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μασκ φάνηκε να κοιτάζει με περιέργεια τον YouTuber όσο εκείνος εξέφραζε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό του, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η viral πλέον αγκαλιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκληρές επικρίσεις του Αμερικανού προέδρου - Καλεί τον Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία
Πώς θα επαληθεύουν την ηλικία των χρηστών και τα «παραθυράκια»
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
«Το νιώθω σαν φίλο» υποστηρίζουν
Απόφαση σταθμός Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου
Για «υβριδική επίθεση» κάνει λόγο η φον ντερ Λάιεν
«Οι γιατροί δεν μας λένε αν θα τα καταφέρει» λέει ο αδελφός της
Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί τις επόμενες μέρες
Τι απαντά η πλευρά Μπλερ στο δημοσίευμα
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.