Κοσμος

ΗΠΑ: Πυροβόλησε την 14χρονη φίλη του στο κεφάλι επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

«Ζει από θαύμα», λέει η οικογένεια της ανήλικης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβόλησε 14χρονη όταν του ζήτησε να χωρίσουν
© Go Fund Me

ΗΠΑ: Πυροβολισμός 14χρονης από τον συνομήλικο σύντροφό της - Η πρόταση να χωρίσουν και οι τρεις σφαίρες στο κεφάλι

Ένα 14χρονο αγόρι από το Ουισκόνσιν φέρεται να πυροβόλησε τη συνομήλικη κοπέλα του τρεις φορές στο κεφάλι, όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Η 14χρονη Jazlene Jones και το αγόρι της Elia Olson συναντήθηκαν στο Racine το μεσημέρι της Κυριακής (8.1) για να καπνίσουν, περίπου 25 μίλια νότια του Μιλγουόκι στις ΗΠΑ. Όταν η Jazline είπε στoν Elia ότι ήθελε να τερματίσει τη σχέση, εκείνος φέρεται να τη διέταξε να κλείσει το τηλέφωνό της προτού το πετάξει στην άκρη και έστρεψε ένα περίστροφο προς το μέρος της πυροβολώντας τη στο κεφάλι.  

Ο Elia Olson κατηγορήθηκε την Τρίτη για απόπειρα φόνου και κατοχή επικίνδυνου όπλου, σύμφωνα με μια ποινική καταγγελία που έλαβε η Racine County Eye. Εάν καταδικαστεί, o Elia θα μπορούσε να περάσει τα επόμενα 60 χρόνια στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κατηγορητήριο, η Jazlene ικέτευσε για τη ζωή της, αλλά η Elia φέρεται να είπε στην κοπέλα: «Πρέπει να πεθάνεις». Την πυροβόλησε άλλες δύο με τρεις φορές πριν τρέξει να φύγει από μακριά του για να σωθεί και να ζητήσει άμεσα βοήθεια. Κατάφερε να φτάσει σε δρόμο από όπου περνούσαν οχήματα και ζήτησε από έναν οδηγό να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο ή να καλέσει για βοήθεια. 

ΗΠΑ: Η 14χρονη έχασε το ένα της μάτι - Θα ζει με δύο σφαίρες στο κεφάλι

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τρία τραύματα από πυροβολισμό στο κεφάλι. Μία από τις σφαίρες εισήλθε από το αριστερό της ζυγωματικό και έπεσε στον λαιμό της κοντά στην καρωτίδα της, αναφέρουν δικαστικά έγγραφα. Στο νοσοκομείο, η Jazlene φέρεται να δήλωσε ότι ο Elia ήταν αυτός που την πυροβόλησε. 

Η οικογένεια της Jazlene είπε ότι υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση και έχει προγραμματίσει αρκετές ακόμη επεμβάσεις, ενώ αναμένεται να ζει ως εκ θαύματος. «Στα 14 του, αυτό το μωρό θα πρέπει τώρα να περάσει τη ζωή με το ένα μάτι και να ζει με σφαίρες στο λαιμό και το κεφάλι του», είπε η οικογένεια σε μια σελίδα του GoFundMe και πρόσθεσε: «Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση/κατάσταση της Jazlene, είναι σε καλή διάθεση και είναι ένα θαύμα που περπατά. Η οικογένειά της εκτιμά όλη την αγάπη, τις προσευχές και την υποστήριξη που έχουν δώσει όλοι. Έχει μακρύ δρόμο για να αναρρώσει με τραυματισμούς που αλλάζουν τη ζωή της».

ΗΠΑ: Ο 14χρονος παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε την κοπέλα του «σε έκρηξη οργής»

Ο Elia φέρεται να παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε την κοπέλα του «σε μια έκρηξη οργής για μια ανάρτηση στο Snapchat και την πρότασή της να χωρίσουν», ανέφερε το Fox 6. Η αστυνομία τον συνέλαβε στο σπίτι ενός φίλου του, όπου εντοπίστηκε ένα πιστόλι 0,22 και δύο γεμιστήρες για ένα πιστόλι 9 χιλιοστών. Οι αρχές βρήκαν ακόμη ματωμένα ρούχα και παπούτσια στο σπίτι του.

Ένας δικαστής διέταξε ο δράστης να αφεθεί ελεύθερος, καταβάλλοντος το ποσό των 500.000 δολαρίων, αλλά και να μείνει μακριά από την 14χρονη, το σπίτι της και τους φίλους και την οικογένειά της. 

Με πληροφορίες από New York Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ