Κοσμος

Βραζιλία: Πατέρας σκότωσε τα τέσσερα παιδιά του «για να εκδικηθεί τη μητέρα τους»

Η 24χρονη είχε χωρίσει με τον 28χρονο μετά από περιστατικό κακοποίησής της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία παιδιών στη Βραζιλία από τον πατέρα τους
© Youtube

Βραζιλία: Δολοφονία τεσσάρων ανήλικων παιδιών από τον 28χρονο πατέρα τους - Οι πληροφορίες για «εκδίκηση» και η κακοποίηση της 24χρονης μητέρας

Τα τέσσερα παιδιά του ηλικίας 3, 6, 8 και 11 ετών σκότωσε 28χρονος Βραζιλιανός θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί τη μητέρα τους, με την οποία είχαν χωρίσει πρόσφατα. Τα πτώματα των θυμάτων βρέθηκαν στο σπίτι του υπόπτου στην Αλβοράντα, στη νότια Βραζιλία, την Τρίτη (13.12), ενώ εκείνος συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο γειτονικό Πόρτο Αλέγκρε την επόμενη ημέρα.

Ο Ντέιβιντ ντα Σίλβα Λέμος υποστήριξε κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς ότι είχε βάλει στα παιδιά ένα «τσάι» για να τα ηρεμήσει, πριν τα πνίξει με ένα μαξιλάρι και τα μαχαιρώσει μέχρι θανάτου. Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι με τραύματα από μαχαίρι στο μπροστινό και πίσω μέρος  του σώματός τους. 

Βραζιλία: «Ήθελε να εκδικηθεί για τον χωρισμό τη μητέρα τους», λέει η γιαγιά των παιδιών

Η γιαγιά των θυμάτων από την πλευρά της μητέρας πιστεύει ότι ο δράστης σκότωσε τα παιδιά για να πάρει «εκδίκηση» από τη μητέρα τους, με την οποία είχαν χωρίσει πρόσφατα. Η Idenise Martins da Silva δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Είχε ήδη επιτεθεί στην κόρη μου. Η σχέση τους είχε τελειώσει για τα καλά, αλλά το έκανε για να φτάσει στην κόρη μου —είμαι σίγουρη γι’ αυτό— με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Είναι δειλός».

Ο Edimar Machado, υπεύθυνος για τις έρευνες, δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ: «Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε το κινητό τηλέφωνο που του κατασχέθηκε για να συγκεντρώσουμε περισσότερα στοιχεία για το έγκλημα». Η αστυνομία ανέφερε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί για 12 χρόνια, αλλά χώρισαν μετά την επίθεση του 28χρονου στη σύντροφό του τον Σεπτέμβριο. Η 24χρονη είχε καταγγείλει το περιστατικό κακοποίησης της στην Αστυνομία. 

Οι συγγενείς των θυμάτων είπαν ότι τη στιγμή των δολοφονιών, τα παιδιά έμεναν με τον πατέρα τους και επρόκειτο να επιστρέψουν στη μητέρα τους τις επόμενες ημέρες. Η αστυνομία είπε ότι ο 28χρονος δράστης είχε στείλει στον πρώην σύντροφό του απειλητικά μηνύματα λίγο πριν δολοφονήσει τα παιδιά. 

Pai é preso suspeito de matar os 4 filhos pra se vingar da ex após separação

Με πληροφορίες από DailyMail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ