Qatargate: Νέα έφοδος των βελγικών αρχών σε γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου
Κατασχέθηκε ένας υπολογιστής
Qatargate: Νέα έφοδος των βελγικών αρχών στο Ευρωκοινοβούλιο - «Σφραγίστηκε» γραφείο αξιωματούχου
Νέες εφόδους σε γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποίησε την Τρίτη η αστυνομία του Βελγίου, στο πλαίσιο της έρευνας για το Qatargate.
Σύμφωνα με το Politico, οι επιθεωρητές της αστυνομίας εμφανίστηκαν σήμερα στα γραφεία του Στρασβούργου, προκειμένου να ελέγξουν και να εντοπίσουν νέα στοιχεία, με βάση τις πληροφορίες που προέκυψαν μετά τις τελευταίες καταθέσεις.
Οι ερευνητές της αστυνομίας «σφράγισαν» το γραφείο της Μισέλ Ριού, ενός μέλους της υποεπιτροπής για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σημειώνεται ότι κατασχέθηκε ένας υπολογιστής που σχετίζεται με έργο αυτής της επιτροπής.
Qatargate: Βρέθηκε πάνω από ενάμισι εκατομμύριο ευρώ σε Καϊλή – Παντζέρι
Περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά ανακαλύφθηκαν στο σπίτι του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή Πιέρ Αντόνιο Παντζέρι και της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η βελγική Le Soir.
Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του Παντζέρι στις Βρυξέλλες, οι ερευνητές της ομοσπονδιακής δικαστικής αστυνομίας είχαν ανακαλύψει περίπου 600.000 ευρώ.
Προσθέτοντας τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της Καϊλή και στο σπίτι της τελευταίας και του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι στις Βρυξέλλες, η τεράστια έρευνα αποκάλυψε περισσότερα από ενάμισι εκατομμύριο ευρώ.
«Είμαι αθώα, δεν έχω καμία σχέση με χρηματισμούς του Κατάρ» δηλώνει, όπως είπε στο Open TV και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο δικηγόρος της οικογένειας στην Ελλάδα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και πρόσθεσε «Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήμα ή πόσα βρέθηκαν. Το μόνο που μπορώ να σας πω, επειδή μίλησα με την αδελφή της κ. Καϊλή, είναι ότι δεν υπάρχει κούνια με παιδάκι όπου εκεί υποτίθεται ότι υπήρχαν χρήματα. Αυτό το λέω ρητά, μετά από συνομιλία που είχα με την αδελφής της, την κ. Μανταλένα Καϊλή. Επιπλέον, δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος στον πατέρα της κ. Καϊλή, είναι ελεύθερος και αν θέλει μπορεί να έλθει στην Ελλάδα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τουλάχιστον 40 οι τραυματίες
Σε επιφυλακή οι Αρχές σε Βερολίνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μεταξύ των νεκρών είναι και ένας Ισραηλινός πολίτης
Ο αλ Αχμεντ νοσηλεύεται μετά από δύο τραύματα που έφερε από πυροβολισμούς
Σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης οι Αρχές
12 οι νεκροί και 29 τραυματίες, η επίσημη ενημέρωση
Περισσότεροι από 400 αστυνομικοί στις έρευνες
Ο πρόεδρος του Ισραήλ καταγγέλλει «σκληρή επίθεση εναντίον Εβραίων»
Σκληρές εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς στην παραλία
Στην παραλία Μπόνταϊ βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση της εβραϊκής κοινότητας
Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή
Όσα περιέγραψε γείτονας του ηθοποιού
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μακελάρη
Το βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει τον μακελάρη
Γιατί η νέα Στρατηγική Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου αποτελεί μια τομή για την αμερικανική εξωτερική πολιτική
Το περιστατικό αφορούσε την πτήση 803 της United Airlines και αεροσκάφος τύπου Boeing 777-200
Έκκληση του Γκουτέρες για παύση των εχθροπραξιών
Οι αφγανικές αρχές μιλούν για «ξένη επιρροή» και παραβίαση των τοπικών πολιτισμικών κανόνων
Η διάσημη παρουσιάστρια περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.