Κοσμος

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου καταγγέλλει ότι «η κυβέρνηση Ερντογάν έφερε βαρόνους ναρκωτικών στην Τουρκία»

Τα βέλη στον Σουλεϊμάν Σοϊλού και η απάντηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου
Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στράφηκε κατά της τουρκικής κυβέρνησης © EPA / SEDAT SUNA

Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατά Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Σουλεϊμάν Σοϊλού: Η καταγγελία για ναρκωτικά στην Τουρκία

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατήγγειλε μέσα από τα social media ότι η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «κάνει τα στραβά μάτια» σε διακίνηση ναρκωτικών στην Τουρκία

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, ο Κιλιτσντάρογλου χαρακτήρισε τον υπουργό Εσωτερικών «Breaking Bad Σουλεϊμάν». Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), «το παλάτι μπήκε σε ένα βρώμικο παιχνίδι, καθώς εξαντλήθηκαν οι πόροι της χώρας. Αυτό το παιχνίδι είναι το εξής.Έκλεισαν τα μάτια τους για να μπει οποιοδήποτε μαύρο χρήμα στη χώρα. Είπαν: φέρτε χρήματα από οπουδήποτε και δεν θα ρωτήσουμε την πηγή τους… Κι αυτό το βρώμικο μαύρο χρήμα, δηλαδή το χρήμα των ναρκωτικών το χρησιμοποίησαν να καλύψουν τα εμπορικά ελλείμματα της Τουρκίας... Από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου όλοι οι βαρόνοι ναρκωτικών και όλες οι συμμορίες ναρκωτικών ήρθαν με τα χρήματα τους και εγκαταστάθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, και αργότερα άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους στα καφέ και στα εμπορικά κέντρα. H Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε σε κέντρο σύγκρουσης βαρόνων ναρκωτικών, συμμοριών ναρκωτικών και διεθνών εγκληματικών οργανώσεων» δήλωσε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησης ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είπε: «το παλάτι γνωρίζει πώς οι ίδιοι κάλεσαν τα ναρκωτικά στη χώρα… Φωτογραφήθηκαν με όλους αυτούς. Να το πω με την γλώσσα των νέων: ο Breaking Bad Σουλεϊμάν (σ.σ υπουργός Εσωτερικών Τουρκίας) έκλεισε τα μάτια του στη δηλητηρίαση των νέων με τα ναρκωτικά μην κοιτάτε τις βλακείες ότι θα σπάσουμε τα πόδια του εμπόρου ναρκωτικών μπροστά στο σχολείο».

Η απάντηση του Σουλεϊμάν Σοϊλού στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

«Αν δεν αποδείξεις έστω ένα μέρος αυτής της λάσπης, τότε είσαι ανέντιμος. Αν φυσικά υπάρχει κάποια αξία ή εντιμότητα για τον ίδιο» απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. 

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY