- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Anne, η τρανς από την Ταϊλάνδη που αγόρασε τον διαγωνισμό Miss Universe
Οι επιχειρήσεις, τα ριάλιτι, η εξαγορά και ο Τραμπ
Miss Universe: Τα καλλιστεία ομορφιάς αγοράστηκαν από τρανς Ταϊλανδή επιχειρηματία - Στα 20 εκατομμύρια δολάρια το κόστος
Μία Ταϊλανδή τρανς επιχειρηματίας , μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης αγόρασε την εταιρεία που διοργανώνει τα καλλιστεία ομορφιάς Miss Universe για 20 εκατομμύρια δολάρια.
Η Anne Jakapong Jakrajutatip είναι η ιδιοκτήτρια της JKN Global Group, η οποία κάνει τηλεοπτικές εκπομπές στην Ταϊλάνδη.
Έχει πρωταγωνιστήσει στις ταϊλανδέζικες εκδοχές των δημοφιλών ριάλιτι σόου Project Runway και Shark Tank. Η αγορά της εταιρείας, της οποίας κάποτε ήταν συνιδιοκτήτης του Ντόναλντ Τραμπ, έρχεται καθώς τα καλλιστεία γίνονται πιο δημοφιλή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Jakrajutatip έχει μιλήσει ανοιχτά για τις εμπειρίες της ως τρανς γυναίκα. Σε δήλωσή της ανέφερε ότι ο οργανισμός Miss Universe αποτελεί μια «ισχυρή, στρατηγική προσθήκη» στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας της.
«Επιδιώκουμε όχι μόνο να συνεχίσουμε την κληρονομιά του να παρέχει μια πλατφόρμα σε παθιασμένα άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα, πολιτισμούς και παραδόσεις, αλλά και να εξελίξουμε το εμπορικό σήμα για την επόμενη γενιά», πρόσθεσε.
«Οι σχέσεις μας με παγκόσμιους συνεργάτες και brands δεν ήταν ποτέ ισχυρότερες και η προοδευτική μας προσέγγιση συνεχίζει να μας τοποθετεί στην πρώτη γραμμή του κλάδου μας», δήλωσαν η διευθύνουσα σύμβουλος της Miss Universe Organization Amy Emmerich και η πρόεδρος Paula Shugart.
Η περίοδος Τραμπ στα Miss Universe
Στον οργανισμό Miss Universe ήταν συνιδιοκτήτης ο Τραμπ από το 1996 έως το 2015. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πούλησε την εταιρεία αφού δύο τηλεοπτικοί εταίροι δήλωσαν ότι δεν θα μεταδώσουν τα καλλιστεία, με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο Τραμπ για τους παράνομους μετανάστες κατά την προεκλογική του εκστρατεία το 2016.
Επικρίθηκε επίσης όταν η πρώην Μις Υφήλιος Alicia Machado ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ την αποκάλεσε "Μις Piggy". Τα σχόλια έγιναν όταν πήρε βάρος μετά τη νίκη της στον διαγωνισμό το 1996, δήλωσε το μοντέλο που γεννήθηκε στη Βενεζουέλα.
«Όταν αγόρασα τα καλλιστεία πριν από πολλά χρόνια, είχαν σοβαρό πρόβλημα», δήλωσε ο Τραμπ σε δήλωσή του μετά την πώληση της εταιρείας στο αμερικανικό πρακτορείο ταλέντων WME-IMG το 2015.
«Ήταν μεγάλη μου τιμή που τα έκανα τόσο επιτυχημένα. Τα καλλιστεία βρίσκονται τώρα στα χέρια μιας σπουδαίας εταιρείας που θα τα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα επιτυχίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη φορά από την αρχή του πολέμου που το Τελ Αβίβ πλήττει εθνικές υποδομές του Ιράν
Απορρίφτηκε το αίτημα Τραμπ για άνευ όρων παράδοση της Ισλαμικής Δημοκρατίας
Ισραήλ και ΗΠΑ συνεχίζουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τους κατά του Ιράν
«Εχθρό» χαρακτήρισε το Ιράν ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σκοπεύει μετά την επίθεση στο Ιράν να στραφεί προς την Κούβα
Τα αεροσκάφη αυτά είναι ικανά να μεταφέρουν έκαστο έως 24 πυραύλους κρουζ
«Είμαστε σε αναβαθμισμένο επίπεδο ετοιμότητας», δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας
Από τη στιγμή που θα πάρει εντολή δράσης θα χρειαστεί πέντε ημέρες για να σηκώσει άγκυρες
Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι έπληξαν ένα τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
Αναβαθμίστηκε ο συναγερμός στα Στενά του Ορμούζ
Ύστερα από πλήγμα σε βρετανική βάση, πολλές χώρες έχουν αναπτύξει στρατιωτικά μέσα στην Κύπρο
Έντονη κριτική κατά του βρετανού πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ
Το Ιράν δεν είναι πια ο «νταής της Μέσης Ανατολής», λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
Δέχτηκε επίθεση μέσα στη φυλακή από συγκρατούμενό του
Αναμένουν ενημέρωση για τις πτήσεις επαναπατρισμού μετά την επιχείρηση αναχαίτισης drone
12 επιλεγμένα άρθρα γνώμης κι explainers
Μια σειρά άρθρων που εξηγεί βήμα προς βήμα την ιστορία του Κυπριακού για όσους θέλουν να το καταλάβουν καλύτερα
«Όνειρο η παράδοση άνευ όρων» λέει ο Μασούντ Πεζεσκιάν
Οι επιχειρήσεις και το ενδεχόμενο ναρκοθέτησης του Ορμούζ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.