Κοσμος

Παραβάτης οδηγός στο Οχάιο επιτίθεται σε γυναίκα αστυνομικό - Η ακινητοποίηση με τη βοήθεια περαστικών (βίντεο)

Ο έλεγχος για το όριο ταχύτητας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός δέχεται επίθεση από οδηγό στο Οχάιο
Οδηγός χτύπησε γυναίκα αστυνομικό αρνούμενος τον έλεγχο © Youtube

Επίθεση σε γυναίκα αστυνομικό από οδηγό οχήματος που παραβίασε το ανώτατο όριο ταχύτητας σε δρόμο του Οχάιο. 

Η επίθεση που δέχθηκε γυναίκα αστυνομικός από οδηγό κατά τη διάρκεια ελέγχου σε δρόμο του Οχάιο καταγράφηκε από την κάμερα του περιπολικού οχήματος.

Η Stacee Wright δέχθηκε επίθεση από άνδρα οδηγό, το όχημα του οποίου σταμάτησε για να ελέγξει τα έγγραφά του, αφού φέρεται να κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο άνδρας σταματά το όχημά του, βγαίνει από το όχημα και η αστυνομικός του ζητά να της δώσει το δίπλωμα οδήγησής του, ενώ παράλληλα του δίνει εντολή να παραμείνει στην άκρη του δρόμου. 

Όταν λέει στον οδηγό να καθίσει στο έδαφος, εκείνος της λέει «δεν κάθομαι» υψώνοντας τη φωνή του και κάνοντας έντονες κινήσεις. Η αστυνομικός επιχειρεί στη συνέχεια να συλλάβει τον οδηγό. Τότε πιάνονται στα χέρια, με τον οδηγό να επιτίθεται στην αστυνομικό και να την χτυπά στο πρόσωπο. 

Ένας από τους οδηγούς που περνούν με το αυτοκίνητό τους κατά τη διάρκεια του συμβάντος σταματά και ρίχνει τον οδηγό στο έδαφος, όπου η αστυνομικός του περνά χειροπέδες. Ο άνδρας κατηγορήθηκε για επίθεση σε αστυνομικό και αντίσταση στη σύλληψη, ενώ κόπηκε πρόστιμο και για υπερβολική ταχύτητα. 

Ο δράστης θα μεταφερθεί στη φυλακή Lake County.

Willoughby Officer Assaulted

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ