Κοσμος

Μακρόν: Με γάντια πυγμαχίας έριξε μπουνιές πριν τον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών

Σε αθλητικό κέντρο στο Παρίσι

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μακρόν φόρεσε γάντια του μποξ και έπαιξε πυγμαχία στο Παρίσι πριν από τις γαλλικές εκλογές
Ο Μακρόν φόρεσε γάντια του μποξ και έπαιξε πυγμαχία στο Παρίσι πριν από τις γαλλικές εκλογές © EPA/Francois Mori

Ο Εμανουέλ Μακρόν με γάντια του μποξ έπαιξε πυγμαχία στο Παρίσι, μία ημέρα μετά το debate με Μαρίν Λεπέν και λίγο πριν τον δεύτερο γύρο στις γαλλικές εκλογές.

Ο Εμανουέλ Μακρόν έβαλε γάντια του μποξ και έδειξε τις ικανότητές του στην πυγμαχία λίγες ώρες πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τη Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο στις γαλλικές εκλογές.

Ο απερχόμενος Γάλλος πρόεδρος διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στα Ηλύσια Πεδία και θεωρείται φαβορί να είναι αυτός ο νικητής στον επαναληπτικό γύρο των γαλλικών εκλογών.

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 ο Εμανουέλ Μακρόν πραγματοποίησε προεκλογική περιοδεία στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο προάστιο Σεν-Σαιν-Ντενί.

«Για μένα τίποτα δεν έχει κριθεί. Καλώ όλους όσοι με στηρίζουν να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Γάλλους» ανέφερε ο Εμανουέλ Μακρόν από το Σεν-Σαιν-Ντενί του Παρισιού. Στη συγκεκριμένη περιοχή ο αριστερός υποψήφιος στις γαλλικές εκλογές Ζαν Λικ Μελανσόν συγκέντρωσε το 60% των ψήφων στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Το βίντεο με Μακρόν να παίζει μποξ στο Παρίσι πριν τις γαλλικές εκλογές

Ο Μακρόν, επισκεπτόμενος αθλητικό κέντρο της περιοχής, ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση αθλητή της πυγμαχίας, φόρεσε γάντια του μποξ και αντάλλαξε ορισμένα χτυπήματα μαζί του.

Το βίντεο με τον Εμανουέλ Μακρόν να παίζει μποξ στο Παρίσι, φορώντας λευκά γάντια πυγμαχίας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η επίσκεψη Μακρόν σε αυτήν την περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας έρχεται μια ημέρα μετά το debate κόντρα στη Μαρίν Λεπέν. Σε δημοσκόπηση του ινστιτούτου Elabe για τον τηλεοπτικό σταθμό BFMTV, το 59% βρήκε πιο «πειστικό» τον Μακρόν στο ντιμπέιτ με τη Λεπέν.

Emmanuel Macron chausse des gants de boxe et échange quelques coups en Seine-Saint-Denis

Πυγμάχος ο Μακρόν πριν τις γαλλικές εκλογές - Τέσσερις φωτογραφίες από τον αγώνα μποξ στο Παρίσι

Διεθνή πρακτορεία δημοσίευσαν φωτογραφίες με τον Εμανουέλ Μακρόν σε ρόλο... πυγμάχου. Σε μια ακόμη προεκλογική κίνηση ο απερχόμενος Γάλλος πρόεδρος έστειλε το μήνυμα ότι είναι έτοιμος για τη μάχη με τη Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο.

Ο Μακρόν έγινε πυγμάχος πριν τον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών
Ο Μακρόν έγινε πυγμάχος πριν τον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών © EPA/Francois Mori

Ο... μποξέρ Μακρόν έτοιμος για τη μάχη στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών
Ο... μποξέρ Μακρόν έτοιμος για τη μάχη στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών © EPA/Francois Mori

Ο Μακρόν έβγαλε το σακάκι και φόρεσε γάντια του μποξ πριν τις γαλλικές εκλογές
Ο Μακρόν έβγαλε το σακάκι και φόρεσε γάντια του μποξ πριν τις γαλλικές εκλογές © EPA/EPA/Francois Mori

Με γάντια του μποξ ο Μακρόν παίζει πυγμαχία στο Παρίσι πριν τον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών
Με γάντια του μποξ ο Μακρόν παίζει πυγμαχία στο Παρίσι πριν τον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών © EPA/EPA/Francois Mori

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία του Μακρόν με ξεκούμπωτο πουκάμισο και...δασύτριχο στήθος.

Το νέο μήνυμα Μακρόν σε Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Στις δηλώσεις που έκανε σήμερα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Παρίσι, ο Εμανουέλ Μακρόν αναφέρθηκε και στον πόλεμο στην Ουκρανία, καλώντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν να αλλάξει στάση.

«Σε σχέση με τις τελευταίες ώρες και τις ρωσικές δηλώσεις και τις δοκιμές, καλώ τη Ρωσία και τον πρόεδρο Πούτιν ως δύναμη που διαθέτει (πυρηνικά όπλα) και μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, να παραμείνει μια υπεύθυνη δύναμη και να μην ενδώσει σε καμιά μορφή πρόκλησης» επεσήμανε. Και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που επανεκλεγεί στις γαλλικές εκλογές θα τηλεφωνήσει στον Ρώσο ομόλογό του την επόμενη εβδομάδα

«Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε σε εγρήγορση και ενωμένοι ως Ευρωπαίοι, ενωμένοι ως σύμμαχοι, να συνεχίσουμε να κάνουμε διάλογο μαζί με όλες τις δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών μη ευρωπαϊκών, και στους κόλπους των Ηνωμένων Εθνών, να στείλουμε πολύ σαφή μηνύματα όσον αφορά τη Ρωσία» τόνισε ακόμη.

Και κατέληξε: «Δεν χρειάζεται καμιά κλιμάκωση. Εμείς, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την εκεχειρία και την ειρήνη, αλλά δεν πρέπει να ενδώσουμε σε καμία απόπειρα κλιμάκωσης, κυρίως εκ μέρους της Ρωσίας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ