Κοσμος

Truth Social: Στον «αέρα» το social media app του Ντόναλντ Τραμπ

Προάγγελος της υποψηφιότητάς του το 2024 για πολλούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαθέσιμη από σήμερα μέσω Apple η εφαρμογή του Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ © EPA/MICHAEL REYNOLDS

Η εφαρμογή «Truth Social», που κυκλοφόρησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα της Apple από σήμερα.

Περισσότερο από ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ από τις μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες, ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης του Ντόναλντ Τραμπ που ακούει στο όνομα «Truth Social», ξεκίνησε σταδιακά από χθες Κυριακή να είναι διαθέσιμος για τους χρήστες και αναμένεται να είναι «πλήρως λειτουργικός» ως τα τέλη Μαρτίου. 

«Αυτή την εβδομάδα, θα ξεκινήσουμε το μάρκετινγκ στο κατάστημα της Apple. Αυτό θα είναι υπέροχο, γιατί θα έχουμε πολύ περισσότερα άτομα που θα είναι στην πλατφόρμα», δήλωσε στο Fox News ο επικεφαλής της Trump Media & Technology Group (TMTG) και πρώην επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Ντέβιν Νούνες. 

«Η ώρα της αλήθειας έχει έρθει», έγραψε στο Τwitter την Τρίτη ο Τραμπ Τζούνιορ, γιος του πρώην προέδρου, αναρτώντας και ένα screen shot του μηνύματος του πατέρα του στο δίκτυο: «Να είστε έτοιμοι! Ο αγαπημένος σας πρόεδρος σύντομα θα σας δεχθεί».

Το «Truth Social» έχει παρουσιαστεί από τον Τραμπ ως εναλλακτική στο Facebook, το Twitter και το YouTube, τις πλατφόρμες από τις οποίες έχει εκδιωχθεί μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Πριν το κλείσιμο του λογαριασμού του από το Twitter, το μέσο αυτό ήταν το αγαπημένο του Τραμπ και το χρησιμοποιούσε για να ανακοινώνει αποφάσεις του όταν ήταν πρόεδρος αλλά και για να εξαπολύει επιθέσεις εναντίον αντιπάλων του. Είχε σχεδόν 89 εκατομμύρια ακόλουθους, στους οποίους απευθυνόταν καθημερινά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ