Κοσμος

Ντι Κάπριο: Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει τα σκυλιά του

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για την αγάπη του στη φύση και στα ζώα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει 2 σκυλιά που πνίγονταν
O Λεονάρντο Ντι Κάπριο © Mike Coppola/Getty Images/Ideal Image

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Don’t Look Up», ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έπεσε σε λίμνη για να σώσει τα δυο του χάσκι.

Kατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Entertainment Weekly's για τη νέα του ταινία «Don't Look Up», ο 47χρονος Λεονάρντο Ντι Κάπριο παραδέχτηκε ότι πήδηξε σε παγωμένο νερό για να σώσει τα χάσκι του - Jack and Jill - την ημέρα που τα σκυλιά επισκέφτηκαν το σετ.

Ο σταρ του Χόλιγουντ αναφέρθηκε στη διάσωση των κατοικίδιων κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους συμπρωταγωνιστές του Don't Look Up, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Tyler Perry, Jonah Hill και τον σκηνοθέτη της ταινίας Adam McKay.

«Ένα από τα σκυλιά έπεσε στο νερό κι αυτός πήδηξε στην παγωμένη λίμνη, αλλά μόλις κατάφερε να βγάλει το ένα έξω από το νερό, πήδηξε μέσα και το άλλο» εξήγησε η Τζένιφερ Λόρενς. Από την πλευρά του, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είπε ότι ενώ έβγαζε το πρώτο χάσκι έξω από τη λίμνη, «το άλλο ξεκίνησε να γλείφει το άλλο που πνιγόταν. Και όλοι μας καταλήξαμε στη λίμνη» είπε ο ηθοποιός.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Don’t Look Up» συμμετείχε στη συζήτηση και χαρακτήρισε τα σκυλιά του Ντι Κάπριο «πολύ ζωηρά», με την Τζένιφερ Λόρενς να συμφωνεί.

Όπως παραδέχτηκε ο Ντι Κάπριο, δεν ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να βουτήξει στην παγωμένη λίμνη, μια και ζει στη ζεστή Καλιφόρνια.
 


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ