Ο Μπάιντεν ανακοινώνει σχέδιο αντιμετώπισης της μετάλλαξης Δέλτα
«Πρόκειται για ένα δυναμικό σχέδιο» λέει ο Λευκός Οίκος
Τζο Μπάιντεν: Το σχέδιο για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Δέλτα - Τι δείχνουν τα στοιχεία για την πανδημία του κορωνοϊού στις ΗΠΑ.
Σχέδιο για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Δέλτα αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα, Πέμπτη (9/9) ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν.
Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Μπάιντεν θα ανακοινώσει «ένα δυναμικό σχέδιο για να αντιμετωπιστεί η διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα, καθώς και για να ενισχυθούν οι εμβολιασμοί κατά της Covid». Η ομιλία έρχεται σε μία στιγμή που οι ΗΠΑ βρίσκονται σε σημείο καμπής, καθώς οι ελπίδες ότι τα εμβόλια θα ελάφρυναν την πίεση στα νοσοκομεία και θα άνοιγαν τον δρόμο για περισσότερες ελευθερίες, επισκιάστηκαν από την άκρως μεταδοτική Δέλτα.
Πληροφορίες της Washighton Post αναφέρουν ότι ο Μπάιντεν σχεδιάζει να καλέσει σε διεξαγωγή μιας διεθνούς συνόδου με θέμα την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού, καθώς και την ενίσχυση της διάθεσης των εμβολίων στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Βέβαια, η κυβέρνηση Μπάιντεν δέχεται όλο και πιο έντονες πιέσεις, λόγω της επιδείνωσης που παρουσιάζει η δημόσια υγεία.
Τα στοιχεία για τα κρούσματα κορωνοϊού και τους θανάτους είναι ενδεικτικά της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος επταημέρου στους θανάτους από κορωνοϊό σε όλη τη χώρα ήταν 1.524 μέχρι χθες Τετάρτη, συγκριτικά με 509 πριν από έναν μήνα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης
Άκαρπη η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών
Βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης το 2003
406 πολιτικοί κρατούμενοι έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα
Tι αναφέρει η Ιρανή ακτιβίστρια
Ο 82χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και καταναγκαστική εργασία
Είναι η τέταρτη πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αμερικανοί και Βρετανοί εκκενώνουν βάσεις από τη γύρω περιοχή
Τα κύματα έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ύψος 5 μέτρων
Πρόκειται για την πιο άμεση απειλή της Τεχεράνης προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Σε πρόχειρο νεκροτομείο κοντά στην Τεχεράνη
Όλο αυτόν τον καιρό επικρατούσε μια μορφή εφησυχασμού έναντι της ιρανικής θεοκρατίας. Τώρα επικρατεί αμηχανία.
Η συμμορία διέφυγε και η αξία της λείας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή
Οι αποφυλακίσεις πολιτικών κρατουμένων, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζονται με αργούς ρυθμούς
Δεδομένων των κακών διατροφικών του συνηθειών
Οι Ιρανοί αγωνίζονται για κάτι που αποτελεί τον πυρήνα και δικών μας αξιών, όσων έχουμε τη μεγάλη τύχη να ζούμε σε μια δυτική δημοκρατία
Η αντίδραση της Κοπεγχάγης στις απειλές του Τραμπ
Για πρώτη φορά από το 2010 απειλείται η κυριαρχία του Ούγγρου πρωθυπουργού
Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»
9% του εργατικού δυναμικού της Ελλάδας δηλώνουν αγρότες, σύμφωνα με τη Eurostat.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.