Κοσμος

Τουρκία: Η στιγμή που σταρ του TikTok πέφτει από τον 9ο όροφο

Ποια ήταν η 23χρονη Κούμπρα Ντογκάν - Τραγική φιγούρα η ξαδέλφη της που τραβούσε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η TikToker Κούμπρα Ντογκάν (Kubra Dogan) στην Τουρκία - (Ένθετη) η στιγμή που υποχωρεί το πλαστικό πάνελ στην ταράτσα και η 23χρονη πέφτει στο κενό
Η TikToker Κούμπρα Ντογκάν (Kubra Dogan) στην Τουρκία - (Ένθετη) η στιγμή που υποχωρεί το πλαστικό πάνελ στην ταράτσα και η 23χρονη πέφτει στο κενό © YouTube/DHA

Δραματικές εικόνες στην Τουρκία όπου διάσημη TikToker έπεσε στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας, ενώ η ξαδέλφη της την τραβούσε βίντεο για το TikTok.

Σοκαρισμένοι είναι συγγενείς, φίλοι και όσοι ακολουθούσαν την Κούμπρα Ντογκάν στο TikTok. Η 23χρονη στην Τουρκία βρήκε τραγικό θάνατο, όταν έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο πολυκατοικίας, ενώ τραβούσε βίντεο για το TikTok.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε σε ταράτσα κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Η Kubra Dogan ήθελε να απαθανατίσει το ηλιοβασίλεμα.

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν εικόνες από το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που η 23χρονη σταρ του TikTok κάνει «βουτιά θανάτου», καθώς υποχώρησε το προστατευτικό κάτω από τα πόδια της.

Tik Tok: Νεκρή η 23χρονη Κούμπρα Ντογκάν στην Τουρκία - Τραγική φιγούρα η ξαδέλφη της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 16χρονη ξαδέλφη της Kubra Dogan, Έλεν, η οποία κρατούσε το κινητό και κατέγραψε τη στιγμή που το πλαστικό πάνελ υποχωρεί, με αποτέλεσμα η 23χρονη να βρεθεί στο κενό και να καταλήξει στον δρόμο. Έπεσε από ύψος 48 μέτρων. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία βρίσκεται το διαμέρισμα όπου μένει η οικογένεια της 16χρονης.

Η σταρ του Tik Tok στην Τουρκία Κούμπρα Ντογκάν, με την ξαδέλφη της, Έλεν, λίγα λεπτά πριν από τη «βουτιά» θανάτου από την ταράτσα πολυκατοικίας

Κάποια στιγμή οι δύο ξαδέλφες θέλησαν να ανέβουν στην ταράτσα για να ετοιμάσουν ένα βίντεο, το οποίο θα ανέβαινε στη συνέχεια στο TikTok. Ο θείος της Κούμπρα Ντογκάν δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του κατασκευαστή - εργολάβου.

«Δεν θα ησυχάσουμε αν αυτός ο άνθρωπος δεν οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Δεν θα τον αφήσουμε ήσυχο. Μόλις η κοπέλα πάτησε το πόδι της στο πλαστικό, αυτό υποχώρησε και εκείνη βρέθηκε στο κενό από ύψος 9 ορόφων» δήλωσε οργισμένος.

Και πρόσθεσε ότι είχαν προειδοποιήσει τις δύο κοπέλες να είναι προσεκτικές, όταν ανέβουν στην ταράτσα και τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες. «Δεν μας άκουγαν» σημείωσε.

Çatıdan düşen Kübra Doğan hayatını kaybetti: Kuzeni ile son videoları oldu

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ