- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd βρίζει δημόσια τον Ζούκερμπεργκ
«Πώς κατάφερε αυτός ο μικρός μ@...ας να είναι ένας από τους ισχυρότερους ανόητους στον κόσμο;»
Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd βρίζει δημόσια τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και αποθεώνεται από το Twitter.
Ο Ρότζερ Γουότερς, μπασίστας και ο βασικός τραγουδιστής των Pink Floyd, αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα ότι απέρριψε το αίτημα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να χρησιμοποιηθεί το θρυλικό τραγούδι του 1979 "Another Brick in the Wall, Part 2", έναντι τεράστιας αμοιβής, για την προώθηση του Instagram.
«Η προσφορά έφτασε σήμερα το πρωί» είπε ο 77χρονος μουσικός μιλώντας σε εκδήλωση υπέρ του Τζούλιαν Ασάνζ, και η απάντησή του ήταν «Άντε γ@#ου αποκλείεται».
Ο Γουότερς, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους, κατηγόρησε το Facebook και το Instagram οτι είναι μέρος «μιας ύπουλης κίνησης να κατακτήσουν τα πάντα», προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν θα συμμετέχει σε αυτό το «πάρτι του Ζούκερμπεργκ».
Συνεχίζοντας την επίθεσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκουν στον κύριο Facebook, είπε: «Θέλει να κάνει το Facebook και το Instagram ακόμα πιο ισχυρά από ό,τι είναι για να συνεχίσει να μας λογοκρίνει όλους».
Ο Γουότερς αναφέρθηκε και στο FaceMash
Ο Γουότερς ανέφερε επίσης την εφαρμογή FaceMash που είχε φτιάξει ο Ζούκερμπεργκ το 2003, όσο ήταν ακόμα φοιτητής στο Χάρβαρντ, για να αξιολογεί την εμφάνιση των κοριτσιών στην πανεπιστημιούπολη.«Πώς κατάφερες αυτός ο μικρός μ@...ας, που ξεκίνησε λέγοντας “αυτή είναι όμορφη, να της δώσουμε ένα τέσσερα με άριστα το πέντε, αυτή είναι άσχημη, ας της δώσουμε έναν άσσο”, πώς κατάφερε να αποκτήσει εξουσία σε ο,τιδήποτε. Και να τον σήμερα, έχει γίνει ένας από τους ισχυρότερους ισχυρούς ανόητους στον κόσμο», είπε.
Όσο για τον ιδρυτή της Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος κρατείται σε βρετανική φυλακή εν αναμονή της πιθανής έκδοσής του στις ΗΠΑ για τη μαζική δημοσιοποίηση χιλιάδων εμπιστευτικών εγγράφων, κυρίως διπλωματικών και στρατιωτικών, από το 2009 και μετά, είπε πως το Facebook προσπαθεί να λογοκρίνει ολα τα σχετικά ρεπορτάζ.
To Twitter αποθεώνει τον Ρότζερ Γουότερς
Παρότι οι απαντήσεις από το Facebook και το Instagram δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες για σχόλια, ο Γουότερς αποθεώθηκε στο Twitter με μυνήματα όπως «Βάλτε τον Ρότζερ Γουότερς επικεφαλής της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας στις ΗΠΑ» ή «Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd είναι ήρωας».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Νίνα Χρουστσόβα είνια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο The New School στη Νέα Υόρκη
Η επικήρυξη αφορά και τον Μοτζταμπά Χαμενεΐ
Διαγραμμένη δήλωση στο Telegram, όπου καταγγέλλει ψυχολογική πίεση των παικτριών και πολιτικό κλίμα
Ομοσπονδιακός δικαστής έκρινε ότι η έρευνα στόχευε να πιέσει τη Fed για μείωση επιτοκίων
H εφαρμογή του μέτρου δεν είναι απόλυτα αποτελεσματική
Η κίνηση αυτή έρχεται σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της σύγκρουσης
Η υπόθεση τον κολοσσό της ζωντανής ψυχαγωγίας που ελέγχει μεγάλο μέρος της αγοράς
Με σφυριά και καλέμια έσπασαν τις βιτρίνες του μαγαζιού
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιτίθεται χυδαία στον Χέρτσογκ - Το Ισραήλ απαντά για «παραβίαση κυριαρχίας»
Νοσηλεύεται με βρογχοπνευμονία - Διπλωματική ένταση μετά την ανάκληση βίζας Αμερικανού αξιωματούχου
Το Arctic Metagaz πλέει ακυβέρνητο μετά από επίθεση με drone - Παρακολουθούν Μάλτα και Ιταλία
Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Γαλλία και Ιταλία ανοίγουν δίαυλο με το Ιράν - Φόβοι για ενεργειακό σοκ στην Ευρώπη
Δικαστικό όργανο στην Αυστραλία δικαίωσε την εταιρεία που την απέλυσε - Το σκεπτικό της απόφασης
Η φωτογραφία θεωρείται ότι τραβήχτηκε στο Μάρθα’ς Βίνγιαρντ της Μασαχουσέτης μεταξύ 1999 και 2000
«Έχουμε εντολές για μη δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο» λέει ένας από αυτούς
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ρίχνεται στην καμπάνια για το δημοψήφισμα, ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πιθανή ήττα
Γαλλία και Ιταλία ξεκινούν συνομιλίες για τα Στενά του Ορμούζ, λένε οι FT
Αξιωματούχοι αποκαλύπτουν επιφυλάξεις Βανς πριν την επίθεση - Δημόσια στήριξη μετά την απόφαση Τραμπ
Το κορίτσι ονομάστηκε μάλιστα προσωρινά Jeanne Westgate, από το εμπορικό κέντρο όπου βρέθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.