Κοσμος

Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων

Δεν έγινε γνωστό το πότε σημειώθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυβερνοεπίθεση
Κυβερνοεπίθεση © Unsplash / Dlanor S

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Ανακοίνωσε ότι δέχθηκε κυβερνοεπίθεση - Ξεκίνησε έρευνα

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων δέχθηκε κυβερνοεπίθεση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το χρόνο που σημειώθηκε η επίθεση, αλλά και το στόχο των χάκερς. 

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε ότι βρέθηκε στο στόχαστρο χάκερς και τονίζει πως το περιστατικό διερευνάται, χωρίς να διευκρινίζει το πότε συνέβη και τις λεπτομέρειες αναφορικά με το στόχο της κυβερνοεπίθεσης. «Ο EMA αποτέλεσε αντικείμενο κυβερνοεπίθεσης. Ο οργανισμός ξεκίνησε γρήγορα μια πλήρη έρευνα, σε στενή συνεργασία με την αστυνομία και άλλες κρατικές αρχές», σημειώνεται σε σχετική δήλωση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιράν: Η ακτιβίστρια Νάζια Ματάνι μας μεταφέρει στους δρόμους της Τεχεράνης
«Ο φόβος τελείωσε»: Ιρανή ακτιβίστρια μας μεταφέρει στους δρόμους της Τεχεράνης

Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY