- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απίστευτη γκάφα από Τζο Μπάιντεν: Παρουσίασε τον νεκρό γιο του
Και μπέρδεψε τις εγγονές του, μιλώντας σε υποστηρικτές του στη Φιλαδέλφεια
Ο Τζο Μπάιντεν μπέρδεψε τις εγγονές του και παρουσίασε τον γιο του, Μπο, ο οποίος πέθανε το 2015, σε υποστηρικτές του στη Φιλαδέλφεια.
Αλλεπάλληλες γκάφες έκανε ο υποψήψιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, μιλώντας σε υποστηρικτές του στη Φιλαδέλφεια, καθώς μπέρδεψε τις εγγονές του και τους παρουσίασε τον γιο του, τον Μπο... ο οποίος έχει πεθάνει από το 2015.
«Ιδού ο γιος μου, Μπο Μπάιντεν, τον οποίο πολλοί από εσάς βοηθήσατε να εκλεγεί στη Γερουσία του Ντέλαγουερ. Ιδού η εγγονή μου, η Νάταλι», είπε, αγκαλιάζοντας από τους ώμους μια άλλη εγγονή του, τη Φίνεγκαν.
Αντιλαμβανόμενος τι συνέβη, ο 77χρονος βετεράνος πολιτικός, συνέχισε, εμφανώς συγχυσμένος: «Α, όχι, περιμένετε, δεν είναι αυτή». Και αγκάλιασε τη «σωστή» εγγονή, τη Νάταλι, που είναι κόρη του Μπο. Ο Μπάιντεν είναι γνωστός για τις γκάφες του.
Ο πρώην αντιπρόεδρος είχε πολύ στενή σχέση με τον γιο του, τον Μπο, για τον οποίο μιλάει συχνά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του. Ο Μπο Μπάιντεν, πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, ο οποιος είχε υπηρετήσει και στο Ιράκ με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, ήταν ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, όμως πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο.
Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και έδωσε «τροφή» για σχόλια στους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Τζο Μπάιντεν.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι έγραψε η χήρα άνδρα που απήχθη και σκοτώθηκε από τη Χαμάς
Πώς θα επαναπατριστούν οι επιβάτες
Παρακολουθείται στενά η εστία του χανταϊού στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
Οι χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό καταγεγραμμένων περιστατικών το 2024 ήταν η Γαλλία, η Γερμανία και η Σουηδία
Αντιδράσεις από διεθνείς οργανισμούς για τη νέα αυστηρή οδηγία - Ο υπουργός Παιδείας κάνει λόγο για «έσχατη λύση»
Άφησε επιστολή αυτοκτονίας, λένε τοπικά μέσα - Διαψεύδει η αστυνομία
Ο αμερικανικός αποκλεισμός στην περιοχή θα επιτρέψει την επαναλειτουργία των Στενών του Ορμούζ για όλα τα πλοία
Αγώνας με το χρόνο ώστε να εντοπιστούν και οι άλλοι συνεπιβάτες της πτήσης
Από υπογεγραμμένα σενάρια του «Friends» μέχρι το εμβληματικό κίτρινο κάδρο - Τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμά του
Τι προτείνει το Πεκίνο για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
«Μου κόστισε τρία χρόνια από τη ζωή μου που δεν θα πάρω ποτέ πίσω», είπε η Κιμ Χάρτνετ
Ο επικεφαλής της περιφερειακής κυβέρνησης των Καναρίων Νήσων της Ισπανίας, Φερνάντο Κλαβίχο, απέρριψε την απόφαση της ισπανικής κυβέρνησης
Η μεγάλη κομπίνα δύο αδελφών που εξαπάτησαν επιχειρηματίες
Διαρροή απόρρητης έκθεσης αποκαλύπτει ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας και αυξανόμενη ανησυχία στο Κρεμλίνο
Απίστευτες εικόνες από το αεροδρόμιο Νιούαρκ
Οι αεροπορικές εταιρείες προγραμματίζουν τα δρομολόγια και τις τιμές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.