Κοσμος

Στρέιζαντ: Aγόρασε μετοχές της Disney για την κόρη του Φλόιντ

Της έστειλε και δύο σόου της, το «My Name is Barbra» του 1965 και το «Color Me Barbra» του 1966

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ © EPA/BRITTA PEDERSEN

Ένα πακέτο μετοχών της Disney αγόρασε στο όνομα της κόρης του Τζορτζ Φλόιντ, Τζιάνα, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Ένα πρωτόγνωρο δώρο στην κόρη του Τζορτζ Φλόιντ, Τζιάνα, πραγματοποίησε η Μπάρμπρα Στρέιζαντ.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έστειλε στη μικρή Τζιάνα, το «My Name is Barbra» του 1965 και το «Color Me Barbra» του 1966 μαζί με ένα πακέτο μετοχών της Disney, τα οποία αγόρασε η Στρείζαντ στο όνομά της 6χρονης κόρης του Τζορτζ Φλόιντ.

Φυσικά, ο ακριβής αριθμός των μετοχών δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, ενώ αυτό το διάστημα κάθε μετοχή κοστίζει 127 δολάρια και την τελευταία δεκαετία φέρνουν κέρδη 370% στους κατόχους τους.

Να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για την πρώτη κίνηση που γίνεται για την στήριξη της μικρής Τζιάνα. Το Πανεπιστήμιο του Νότιου Τέξας στο Χιούστον ενέκρινε, ήδη, μια πλήρη υποτροφία, εάν, μεγαλώνοντας, η κοπέλα θελήσει να σπουδάσει εκεί, η αδελφότητα Αλφα Κάππα Αλφα, η παραδοσιακή κοινότητα των Αφροαμερικανίδων της Αμερικής, προσέφερε στην Τζιάνα και τα δυο εγγόνια του Φλόιντ υποτροφίες για να σπουδάσουν σ' ένα πανεπιστήμιο της επιλογής τους, από εκείνα που, ιστορικά, έχουν υποστηρίξει τη φυλετική ισότητα, ενώ ο Κάνιε Γουεστ άνοιξε ένα λογαριασμό στο όνομα της Τζιάνα που θα καλύψει τις σπουδές της.

Embedded rich media on Instagram

Embedded rich media on Instagram

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ