Κοσμος

Δήμαρχος κάνει τον νεκρό από κορωνοϊό για να μη συλληφθεί

Έσπασε το lockdown στην Τανταρά του Περού για να τα πιει με φίλους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περού, Κορωνοϊός
Ο απείθαρχος «ψόφιος» δήμαρχος στο Περού © Policia Nacional del Peru

Δήμαρχος σε μικρή πόλη του Περού προσποιήθηκε τον νεκρό από κορωνοϊό για να αποφύγει τη σύλληψη. Είχε παραβιάσει το lockdown.

Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στο Περού προσποιήθηκε πως είναι νεκρός από κορωνοϊό για να αποφύγει τη σύλληψη καθώς παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα, το lockdown, και βγήκε με τους φίλους του για να πιει.

Ο δήμαρχος Χαμιέ Ρολάντο Ουρμπίνα Τόρες της πόλης Τανταρά του Περού μπήκε μέσα σε φέρετρο φορώντας την προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό το βράδυ της περασμένης Δευτέρας τη στιγμή που εμφανίσθηκε δύναμη της αστυνομίας για να τον συλλάβει. Η αστυνομία απαθανάτισε τον «ψόφιο» δήμαρχο.

Δεν είναι σαφές πάντως σε ποιο μέρος ο δήμαρχος τα έπινε με τους φίλους του, ούτε γιατί υπήρχαν τόσα διαθέσιμα φέρετρα σε αυτόν τον χώρο.  

peru_2.jpg


Οι ντόπιοι, πάντως, εδώ και καιρό τον κατηγορούν πως δεν έχει πάρει στα σοβαρά την απειλή του νέου κορωνοϊού. Δεν δίνει το καλό παράδειγμα και παραβιάζει συχνά τους κανόνες ασφαλείας και τα περιοριστικά μέτρα. Η μικρή πόλη μαζί με όλο το Περού μπήκε σε lockdown πριν από 66 ημέρες. Οι εξοργισμένοι δημότες του Τανταρά λένε ότι ο δήμαρχός τους τήρησε τα περιοριστικά μέτρα για μόλις οκτώ ημέρες.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ