Κοσμος

Αυτός ΔΕΝ είναι ο τενόρος Χοσέ Καρρέρα

Viral έχει γίνει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με έναν τενόρο που τραγουδάει στο μπαλκόνι του σπιτιού του εν μέσω καραντίνας

360811-747246.jpg
Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτός ΔΕΝ είναι ο τενόρος Χοσέ Καρρέρα

Ποιος είναι ο βαρύτονος τενόρος που τραγουδά από το μπαλκόνι του εν μέσω καραντίνας και γίνεται viral.

Ισχυρισμός: Ο Χοσέ Καρέρας ψυχαγωγεί τους γείτονές του τραγουδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Συμπέρασμα: Στο βίντεο παρακολουθούμε μία μοναδική ερμηνεία από τον Ιταλό βαρύτονο Armando Ariostini.

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Viral έχει γίνει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με έναν τενόρο που τραγουδάει στο μπαλκόνι του σπιτιού του εν μέσω καραντίνας. Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι πρόκειται για τον Καταλανό τενόρο Χοσέ Καρρέρας.

Παραδείγματα: cretanews.grrp.gr

«Ο Καταλανός τενόρος, ιδιαίτερα γνωστός για τις ερμηνείες του στις όπερες του, έδωσε μία σπέσιαλ παράσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όντας και αυτός κλεισμένος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.»

fireshot-capture-278-eheis-fantastei-na-eisai-geitonas-toy-hose-kareras-cretalive_-www.webp

 

Το βίντεο που χρησιμοποιήθηκε και στο άρθρο προέρχεται από ανάρτηση σε προσωπικό λογαριασμό χρήστη του Facebook. Η ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ακολουθείται από το εξής κείμενο:

«Φαντάστηκες ποτέ ότι είσαι γείτονας του Χοσέ Καρρέρας;»

 

 

 

Η ερμηνεία

Στο βίντεο παρακολουθούμε μία από τις ερμηνείες που πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση ο Ιταλός βαρύτονος Armando Ariostini. Όπως διαβάζουμε και στην περιγραφή που υπάρχει στο βίντεο στο YouTube:

«O Gramilano (σ.σ. ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο YouTube) τυχαίνει να είναι γείτονας του Armando Ariostini, ενός βαρύτονου που εργάζεται ακούραστα για την Casa Verdi, το γηροκομείο των μουσικών, εδώ στο Μιλάνο.

Για να κρατήσει τα πνεύματα ακμαία, οι Ιταλοί κάνουν αυτό που κάνουν πάντα: να τραγουδούν! Στις 12 το μεσημέρι και στις 6 μ.μ. οι άνθρωποι ανοίγουν τα παράθυρά τους και παίζουν τον εθνικό ύμνο, το τραγούδι Volare, το Va’ Pensiero από Nabucco Verdi, κι άλλα τραγούδια που συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ιταλίας. Την τελευταία εβδομάδα, στις 6 η ώρα, ο Armando βγαίνει στο μπαλκόνι του και πραγματοποιεί μία μικρή συναυλία για όλους εμάς που έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας, η οποία ολοκληρώνεται με τον εθνικό ύμνο της Ιταλίας. Σε ευχαριστούμε!»

Opera singers against the coronavirus: Armando Ariostini, Va' pensiero

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ