- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όχι, ο Dr. Charles Lieber δεν συνελήφθη επειδή πούλησε τον κορωνοϊό στην Κίνα
Δεν πήρε 15 εκατομμύρια δολάρια «για να πουλήσει τον κορωνοϊό στους Κινέζους» ο καθηγητής του Χάρβαρντ
Ο ισχυρισμός ότι ο καθηγητής του Χάρβαρντ Dr. Charles συνελήφθη επειδή πούλησε τον θανατηφόρο Κορωνοιό στους Κινέζους δεν είναι αληθής.
Ισχυρισμός: O γνωστός καθηγητής του πανεπιστημίου Χημείας και Βιολογίας του Harvard, ο Dr. Charles συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία ότι αυτός πούλησε τον θανατηφόρο Κορονοιό στους Κινέζους με αντάλλαγμα 15 εκατομμύρια δολάρια
Συμπέρασμα: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι ο επικεφαλής του Τμήματος Χημείας και Χημικής Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ Charles Lieber, είναι κατηγορούμενος (μαζί με δυο Κινέζους ερευνητές) διότι επανειλημμένα δήλωσε ψευδώς στο Υπουργείο Άμυνας και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, πως δεν είχε χρηματικές δοσοληψίες με την κινεζική κυβέρνηση. Η παραπομπή του στη δικαιοσύνη, δεν έχει την παραμικρή σχέση με δήθεν πώληση του νέου κορωνοϊού στην Κίνα. Η έρευνα των αμερικανικών αρχών αποσκοπεί στην εμπόδιση διαρροής αμερικανικών επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων στην Κίνα.
Σύμφωνα με άρθρα που κυκλοφορούν, «ο γνωστός καθηγητής του πανεπιστημίου Χημείας και Βιολογίας του Harvard, ο Dr. Charles συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία ότι αυτός πούλησε τον θανατηφόρο Κορονοιό στους Κινέζους με αντάλλαγμα 15 εκατομμύρια δολάρια».
ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ
Το είδαμε στο nikosxeiladakis.gr, triklopodia.gr, newsalamina.net κτλ.
Είναι αλήθεια;
Στις 28 Ιανουαρίου έγινε γνωστο πως ο καθηγητής Charles Lieber, συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι ο επικεφαλής του Τμήματος Χημείας και Χημικής Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ Charles Lieber, είναι κατηγορούμενος (μαζί με δυο Κινέζους ερευνητές) διότι επανειλημμένα δήλωσε ψευδώς στο Υπουργείο Άμυνας και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, πως δεν είχε χρηματικές δοσοληψίες με την κινεζική κυβέρνηση. Η παραπομπή του στη δικαιοσύνη, δεν έχει την παραμικρή σχέση με δήθεν πώληση του νέου κορωνοϊού στην Κίνα. Η έρευνα των αμερικανικών αρχών αποσκοπεί στην εμπόδιση διαρροής αμερικανικών επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων στην Κίνα.
Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Πρώτη τέτοια επίθεση μετά από έναν μήνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.