- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κροατία - Κορωνοϊός: Δεύτερος νεκρός - Οι θάνατοι στα Βαλκάνια
Στην πρώτη θέση με τα περισσότερα θύματα η Ελλάδα
Και δεύτερος νεκρός από κορωνοϊό στην Κροατία - Περισσότεροι από 60 σε όλα τα Βαλκάνια.
Ανακοινώθηκε ο δεύτερος νεκρός από κορωνοϊό στην Κροατία, την ώρα που στη Ρουμανία ένας ακόμη ασθενής με Covid-19 έχασε τη ζωή του, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 18. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κροατία ανέρχονται σε 481, ενώ στη Ρουμανία έφθασαν τα 1.029. Την ανακοίνωση για τον δεύτερο νεκρό από κορωνοϊό στην Κροατία έκαναν οι υγειονομικές αρχές της χώρας.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας της Κροατίας, Βίλι Μπέρος, υπογράμμισε ότι η κλινική κατάσταση των περισσότερων ασθενών με κορωνοϊό είναι ικανοποιητική και μόνο ένα μικρό ποσοστό νοσηλεύεται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Παράλληλα, επανέλαβε ότι οι πολίτες πρέπει να τηρούν πιστά τα μέτρα προφύλαξης και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών. Απαιτείται -όπως είπε- υπεύθυνη συμπεριφορά από όλους για να σταματήσει η εξάπλωση της επιδημίας.
Επίσης, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι το νοσοκομείο «Fran Mihaljevic» στο Ζάγκρεμπ θα γίνει το βασικό κέντρο θεραπείας ασθενών με κορωνοϊό που χρειάζονται νοσηλεία σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Κροατίας ανακοίνωσε ότι συνολικά 21 γιατροί και 7 νοσοκόμες είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Συνολικά, 32.000 άτομα σε όλη τη χώρα έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.
Οι θάνατοι στα Βαλκάνια λόγω κορωνοϊού - Αναλυτικά στοιχεία για τα θύματα του Covid-19
Στον απόηχο της είδησης ότι υπάρχει και δεύτερος νεκρός από κορωνοϊό στην Κροατία, ακολουθούν αναλυτικά στοιχεία για τους θανάτους ασθενών με Covid-19 στα Βαλκάνια, βάσει της live eνημέρωσης στο νέο site για τον κορωνοϊό της Athens Voice (www.athensvoice.gr/koronoios).
- Ελλάδα: 26 νεκροί από κορωνοϊό
- Ρουμανία: 18 νεκροί
- Αλβανία: 6 νεκροί
- Σλοβενία: 5 νεκροί
- Βόρεια Μακεδονία: 3 νεκροί
- Βοσνία: 3 νεκροί
- Σερβία: 3 νεκροί
- Κροατία: 3 νεκροί
- Μαυροβούνιο: 1 νεκρός
- Μολδαβία: 1 νεκρός από κορωνοϊό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταγγελίες για υποκλοπή και «άδειασμα» τραπεζικών λογαριασμών
Την πολιτική του επιβίωση φοβάται ο Ρώσος πρόεδρος αν ο πόλεμος στην Ουκρανία τερματιστεί χωρίς νίκη της Μόσχας
Προτίμησε μια ταπεινωτική τιμωρία από το να παραδοθεί στην αστυνομία
Αναγκάστηκε τελικά σε προσγείωση
Γιατί η συγκεκριμένη κατασκευή δεν παρασύρθηκε από τον χείμαρρο
Η τελευταία σχολική λεωφορειογραμμή πέρασε τη γέφυρα πριν καταρρεύσει
Ναυτικές δυνάμεις της αποστολής «Irini» πραγματοποίησαν έλεγχο στο πετρελαιοφόρο MV SUN
Ένας στους τρεις Ιταλούς θα είναι άνω των 65 ετών
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Τεχεράνης
Νεκροί και οι δύο - Τους βρήκαν τα παιδιά τους
«Δύο από τα παιδιά μου χάθηκαν. Ένας από τους τρεις γιους μου είναι ζωντανός» - 8 νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.