- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Νωρίτερα ο Τσαβούσογλου είχε δηλώσει ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για την κατάσταση στο Ιντλίμπ.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σχεδιάζει να έχει εντός της ημέρας τηλεφωνική συνομιλία με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με σκοπό να συζητήσουν την κατάσταση στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας.
«Ναι», ήταν η απάντηση του Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε αν προγραμματίζεται για σήμερα μια τέτοια τηλεφωνική συνομιλία.
Νωρίτερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε δηλώσει ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχεδιάζει να έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για την κατάσταση στο Ιντλίμπ.
«Οι εγγυητές της ανακωχής στην Συρία, η Ρωσία και το Ιράν, πρέπει να σταματήσουν τις επιθέσεις του καθεστώτος. Ο Ερντογάν και ο Πούτιν θα έχουν τηλεφωνική συνομιλία» δήλωσε ο Τσαβούσογλου, χωρίς να προσδιορίσει πότε θα γίνει και με τίνος πρωτοβουλία η τηλεφωνική συνομιλία.
Ο Τσαβούσογλου προσέθεσε ότι η Άγκυρα «τηρεί πάντα όλες τις δεσμεύσεις που υπογράφει». «Δεδομένης της κατάστασης με τις επιθέσεις στην Ιντλίμπ συνεχίζουμε τις επαφές με τους εταίρους μας από την Ρωσία. Αφίχθη στην χώρα μας ρωσική αντιπροσωπεία για να συζητήσουμε αυτά τα ζητήματα. Ας γνωρίζουν οι πάντες ότι δεν θα αφήσουμε επουδενί χωρίς απάντηση τον θάνατο των στρατιωτών μας στη Συρία», δήλωσε ο Τσαβούσογλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι χειρισμοί του Τραμπ δεν σταματούν να προβληματίζουν τους Ευρωπαίους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Μάικλ Ο'Λίρι προειδοποιεί για κατακόρυφη άνοδο τιμών λόγω του κόστους των καυσίμων
Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του δράστη
Αποχωρεί από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Ποιος κρατά τον διακόπτη για τα ουκρανικά drones
Τι πρέπει να μάθει από αυτές
Από τη βενζίνη των 4,28 δολαρίων μέχρι τις επιχειρήσεις της ICE
Η καταγγελία 21χρονης για βιασμό
Χρήση βιομετρικής αναγνώρισης με τη βοήθεια τις τεχνητής νοημοσύνης για διαδηλωτές με καλυμμένο το πρόσωπο
H Αθήνα απώλεσε όλα τα ερείσματά της, ενώ η Τουρκία κατάφερε να αποκτήσει ουσιαστικά τα δικά της επενδύοντας χρήματα και προοπτικές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φον ντερ Λάιεν
Στρατιωτικοί αναλυτές έχουν δηλώσει ότι η Ρωσία κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται για τα χτυπήματα
Η εμπλοκή Τούρκου δισεκατομμυριούχου
Η εταιρεία απάντησε ότι γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των τεχνικών προβλημάτων
Από τη γέννησή τους αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο περπάτημα και χρησιμοποιούσαν σκέιτμπορντ για να μετακινούνται
Η κυβέρνηση παραδέχεται λάθη
Ο συνιδρυτής της OpenAI αρνείται τις κατηγορίες
Εξετάζεται μείωση του ορίου ποινικής ευθύνης σε νέους κάτω των 16 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.