Κοσμος

Επιστάτης ξαμόλησε λιοντάρι κατά ηλεκτρολόγου για τα δεδουλευμένα

Ο Πακιστανός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιοντάρι
Λιοντάρι / © Pixabay

Ηλεκτρολόγος που ζήτησε τα δεδουλευμένα του δέχθηκε επίθεση από «κατοικίδιο» λιοντάρι στο Πακιστάν, το οποίο αμόλησε ο επιστάτης του έργου.

Ηλεκτρολόγος που ζήτησε τα δεδουλευμένα του δέχθηκε επίθεση από «κατοικίδιο» λιοντάρι στο Πακιστάν.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το λιοντάρι ήταν το κατοικίδιο του επιστάτη του έργου από τον οποίον το θύμα, Μοχάμεντ Ραφίκ, ζήτησε  απλά να πληρωθεί.

Η επίθεση, κατά τις ίδιες πληροφορίες σημειώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα αλλά ο Ραφίκ υπέβαλε μόλις πρόσφατα την καταγγελία όταν ο επιστάτης αρνήθηκε ακόμα και να του πληρώσει τα νοσοκομειακά έξοδα για την αντιμετώπιση των τραυμάτων που του προκάλεσε το λιοντάρι.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας που μίλησε στην εφημερίδα Gulf News ο ηλεκτρολόγος ζητούσε επίμονα τα δεδουλευμένα του με τον επιστάτη να του απαντά συνέχεια «έλα αργότερα». «Όταν, όμως, ο Ραφίκ επέμεινε τότε ο επιστάτης ενοχλήθηκε και αμόλησε το λιοντάρι που τραυμάτισε τον ηλεκτρολόγο στο πρόσωπο και τα χέρια» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τον ηλεκτρολόγο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έσωσαν περαστικοί που άκουσαν τις κραυγές του. Ο επιστάτης αντιμετωπίζει πλέον τις κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ