- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιούνκερ: Δεν θα παραστεί στη σύνοδο των G7
Ο πρόεδρος της Κομισιόν υποβλήθηκε σε επιτυχή χοληδεκτομή
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής της G7 έπειτα από τη χοληδεκτομή στην οποία υποβλήθηκε.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δεν θα παραστεί στην σύνοδο κορυφής της Ομάδας των 7 (G7) το επόμενο σαββατοκύριακο έπειτα από την χοληδεκτομή στην οποία υποβλήθηκε, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Κομισιόν.
Η εκπρόσωπος Νατάσα Μπερτό είπε ότι ο Γιούνκερ υποβλήθηκε σε επιτυχή χοληδεκτομή το σαββατοκύριακο αλλά οι γιατροί του τον συμβούλευσαν να μην ταξιδέψει.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η επέμβαση πήγε καλά και ότι ο πρόεδρος Γιούνκερ παραμένει στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει», είπε η Μπερτό στη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες.
«Οι γιατροί του έχουν επισημάνει ότι αυτή την περίοδο δεν θα πρέπει να ταξιδέψει και είμαστε επίσης σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στην σύνοδο της G7 αυτό το σαββατοκύριακο».
Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Γιούνκερ θα συζητήσει ζητήματα της G7 πριν από την σύνοδο που θα διαρκέσει από το Σάββατο έως την Δευτέρα και θα πραγματοποιηθεί στο Μπιαρίτζ, με τον οικοδεσπότη της, τον γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.
Ο Γιούνκερ, πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, θα εγκαταλείψει την θέση του επικεφαλής της Κομισιόν στις 31 Οκτωβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Αντιμετωπίζουν 59 συνολικά κατηγορίες
Στο επίκεντρο η αποκάλυψη των πηγών πίσω από τα δημοσιεύματα για το Air Force One
Κατάργηση ΦΠΑ στο ρεύμα και πακέτο 340 εκατ. λιρών για την αστεγία ανακοίνωσε ο νέος πρωθυπουργός
Έπαινοι της αμερικανικής διπλωματίας για την αποτελεσματικότητα της χώρας απέναντι στην τρομοκρατία
Πότε θα ξεκινήσει το μέτρο
Σφοδρός πολέμιος του Στάρμερ - Το who is who
Καρέ καρέ τα δραματικά δευτερόλεπτα
Η Ελλάδα καλείται να προσαρμόσει τον αμυντικό της σχεδιασμό στη νέα πραγματικότητα, όπου η ισχύς μετριέται πλέον σε ετοιμότητα, τεχνολογία και αντοχή
Μια ματιά στην κατάσταση της Μεγάλης Βρετανίας, με βάση νέα στοιχεία του YouGov και την επικαιρότητα
Δεν θα φιλοξενεί πλέον κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα
Ιστορίες Αμερικανών που πίστεψαν την εικόνα της Ρωσίας ως καταφύγιο συντηρητικών αξιών και ανακάλυψαν τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής υπό τον Πούτιν.
Από το «Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back»
Κλιμακώνεται η κρίση - Πληροφορίες ότι το ένα πλοίο είναι ελληνικό
Γνωρίζονται από το μακρινό 1989
H συμφωνία ανέρχεται στα 110 δισ. δολάρια
H απόφαση ελήφθη λόγω της νέας κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Τα λάθη του Μακαρίου, το πραξικόπημα και το μέλλον του νησιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.