Κοσμος

Ανατροπή στην υπόθεση με το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ

Δεν βρέθηκαν ίχνη της στο δέμα με την κοκαΐνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
modelo3.jpg

Σε μια σημαντική αποκάλυψη που αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη που κρατείται εδώ και 17 μήνες στο Χονγκ Κονγκ, προχώρησε ο συνήγορος της κοπέλας, Σάκης Κεχαγιόγλου

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν βρέθηκαν δακτυλικά της αποτυπώματα στο δέμα με την κοκαΐνη. «Αυτό που μπορώ να πω χωρίς να πω περισσότερα είναι ότι έγινε η εξέταση στο Χονγκ Κονγκ των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο δέμα της ναρκωτικής ουσίας και δεν ανιχνεύθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης, αυτό σημαίνει ότι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τη ναρκωτική ουσία», επεσήμανε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Η δίκη της κοπέλας θα ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη, με τον κ. Κεχαγιόγλου να δηλώνει: «Η δίκη είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη και η πρόβλεψη είναι να έχει ολοκληρωθεί έως τις 15. Η δίκη πιστεύω ότι μπορεί να διαρκέσει λιγότερο, διότι μετά τους μάρτυρες του κατηγορητηρίου θα έρθει η ώρα της απολογίας της Ειρήνης και η εξέτασή της από τον εισαγγελέα αλλά και από την υπεράσπισή της. Θεωρώ ιδιαίτερα αβέβαιο το αποτέλεσμα με βάση την αυστηρότητα των νόμων στο Χονγκ Κονγκ για τα ναρκωτικά και ενδεχομένως να θέλουν να δώσουν ένα μήνυμα παραδειγματισμού σε παρόμοιες περιπτώσεις. Το επίδικο αντικείμενο αυτής της δίκης είναι αν θα πιστέψει το επταμελές σώμα των ενόρκων την εκδοχή της Ειρήνης ότι είναι αθώα ή αν θα θεωρήσουν ότι γνώριζε τι μετέφερε.

Από συνδυασμό πραγματικών περιστατικών μπορεί το σώμα των ενόρκων να οδηγηθεί στην κρίση του. Τα στοιχεία που θα τεθούν υπόψιν τους είναι το νεαρό της ηλικίας, το λευκό ποινικό της μητρώο, το ότι δεν διώκεται στην Ελλάδα και ότι είναι μια κλασική περίπτωση ατόμου, το οποίο έφτασε στο Χονγκ Κονγκ χωρίς πολλά κινητά τηλέφωνα, όπως έχουν συνήθως τα βαποράκια, χωρίς χρήματα επάνω της».

Ο ίδιος ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την νεαρή κοπέλα και όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Η δικαίωσή της για εμένα θα αποτελέσει έκπληξη».



 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ