Κοσμος

Τον Μάρτιο στο εδώλιο η 20χρονη που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Παραμένει προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19xroni_1.jpg

Στις 7 Μαρτίου του 2019  αναμένεται να αρχίσει η δίκη της 20χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η οποία συνελήφθη στις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή της ποσότητα κοκαΐνης και έκτοτε κρατείται στις φυλακές της χώρας.

Σε γραπτή δήλωσή του ο δικηγόρος της 20χρονης κοπέλας, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου αναφέρει: «Η δίκη της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, προσωρινά κρατούμενης στις φυλακές του Χονγκ-Κονγκ και κατηγορούμενης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ορίσθηκε να διεξαχθεί από την Πέμπτη 07.03.2019 έως την Παρασκευή 15.03.2019 ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βανδαλισμοί: Η Γαλλία καταρρέει και κάποιοι στην Ελλάδα ζηλεύουν
Βανδαλισμοί: Η Γαλλία καταρρέει και κάποιοι στην Ελλάδα ζηλεύουν

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ξερογλείφονται για ένα κάποιο μπάχαλο –μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται γι’ αυτά δίκαιο και αυτονόητο–, που θα ξεβρακώσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY