Δημοτικός υπάλληλος βίασε 18χρονη -Τον «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας (video)
Υποστήριξε στην αστυνομία πως η νεαρή τον είχε ικετέψει να κάνουν σεξ
Σε οκτώ χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας δημοτικός υπάλληλος- σύμβουλος της PriceWaterHouseCooper στο Λονδίνο, ο οποίος βίασε μια 18χρονη η οποία ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν μπορούσε να περπατήσει, αφού την σήκωσε από το πεζοδρόμιο έξω από κλαμπ.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Telegraph, ο Σανζέι Νάκερ κουβάλησε τη 18χρονη σε ένα σοκάκι και τη βίασε αφού την είχαν πετάξει έξω από το κλαμπ Number 1 στη γέφυρα του Λονδίνου επειδή ήταν πολύ μεθυσμένη. Όπως φαίνεται σε βίντεο, την πήρε στον ώμο και τη μετέφερε από τον πολυσύχναστο δρόμο όπου βρισκόταν, το βράδυ της 11ης Μαρτίου 2017, πριν την πάει κάπου απόμερα, όπου τη βίαζε για μισή ώρα.
Τον Νάκερ είδε περιστατικός να στέκεται πάνω από τη 18χρονη και να κουμπώνει το παντελόνι του, ενώ η ίδια ήταν ημίγυμνη και αναίσθητη στο έδαφος. Ο ίδιος υποστήριξε στην αστυνομία πως η νεαρή τον είχε ικετέψει να κάνουν σεξ, και ότι μετά το περιστατικό πήγε στο σπίτι του, όπου ξάπλωσε μαζί με τη γυναίκα του, στο σπίτι όπου μένει με αυτήν και τη μητέρα του.
Όπως είπε η δικαστής, «την πήγες σε μια βρωμερή απομονωμένη γωνία, και το βίντεο από την κάμερα δείχνει ότι δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθια. Δείχνει πως έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της, και ακόμα και υπό την επήρεια αλκοόλ, προσπαθούσε να σου ξεφύγει. Την έσυρες σε ένα σημείο…και για μισή ώρα τη βίαζες…ήταν είτε αναίσθητη είτε σχεδόν αναίσθητη, με το κολάν και τα εσώρουχα κατεβασμένα στα πόδια της».
Ο ίδιος υποστήριξε πως θα είχε σταματήσει εάν είχε θεωρήσει πως η 18χρονη δεν συναινούσε. Σημειώνεται πως η φοιτήτρια είχε πάει με την ξαδέλφη της στο κλαμπ- όπου δεν ήξερε κανέναν άλλο- για ένα πάρτι γενεθλίων. Την επόμενη ημέρα έμαθε ότι φιλιόταν με έναν άνδρα από το πάρτι στους καναπέδες στην περιοχή VIP, αλλά η ίδια δεν το θυμόταν. Όταν ξύπνησε μέσα σε πόνους στο νοσοκομείο την επόμενη ημέρα, είπε πως ένιωθε «πραγματικά τρομαγμένη».
Όπως είπε κλαίγοντας στο δικαστήριο, «δεν θυμάμαι να κάνω σεξ με κάποιον εκείνο το βράδυ. Δεν πηγαίνω συχνά σε κλαμπ και δεν πίνω πολύ. Ήταν σαν να με νάρκωσαν ή κάτι τέτοιο, και το κεφάλι μου πονούσε, οπότε σκέφτηκα πως κάποια στιγμή μπορεί να το χτύπησα. Δεν ήθελα να κάνω σεξ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κατάχρηση φαίνεται ότι έγινε μέσω πλαστών συμφωνητικών για ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Ο Μοχάμεντ Τζαβάντ Βαφέι Σάνι συνελήφθη το 2020 για συμμετοχή σε διαμαρτυρίες
Σφοδρή αντίδραση των Δημοκρατικών
Ο δύο ετών Εμίλ είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των παππούδων του στις 8 Ιουλίου 2023
«Έχω το δικαίωμα να λέω αυτό που σκέφτομαι», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας
Παρόμοιες εικόνες έχει να δει η χώρα από τον Απρίλιο του 2024
Οι κακοποιοί έδεσαν τη γυναίκα και τον σύντροφό της, τους οποίους «χτυπούσαν για σχεδόν 2 ώρες»
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ τόνισε ότι τα τελευταία ζητήματα είναι πάντα τα πιο δύσκολα
Από πότε θα εφαρμοστεί - Η είσοδος θα παραμείνει δωρεάν για τους κατοίκους της Ρώμης
Ο ιδρυτής της WikiLeaks ζήτησε να «παγώσει» το ποσό των 1,18 εκατ. ευρώ που θα δοθεί στη Ματσάδο
Οι γιατροί φέρεται να του άλλαξαν τα φάρμακα μερικές εβδομάδες πριν από τη διπλή δολοφονία
Οι αγρότες εναντιώνονται στη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ ΕΕ και των χωρών του Mercosur
«Είμαστε έτοιμοι για ειρήνη, αλλά με τους δικούς μας όρους» - O συμβολισμός του σκηνικού
Αντιτίθενται στη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ της ΕΕ και των χωρών του Mercosur
Κενά στο νομικό πλαίσιο της Γερμανίας
Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του μετά από δυστύχημα με μηχανή στην Καλιφόρνια
Ο Ρώσος πρόεδρος αρνήθηκε κάθε ευθύνη και κατηγόρησε το Κίεβο
Περισσότερα από 12.000 περιστατικά καταγράφτηκαν μέσα σε διάστημα 30 λεπτών
Στον πρόεδρο υποβλήθηκαν πάνω από δύο εκατομμύρια ερωτήσεις, οι οποίες ταξινομήθηκαν με τη βοήθεια της ΑΙ
Όμως αντιμετώπισαν τον λιμό περίπου το ένα τέταρτο των Παλαιστινίων στη Γάζα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.