Κοσμος

Βέρα στο δεξί για τον Χάρι; Ο πρίγκιπας σπάει άλλη μία παράδοση

Το 2011 ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πέρασε μια βέρα στο δάχτυλο της Κέιτ, ενώ αυτή όχι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18776637.jpg
© EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Το παραμύθι του πρίγκιπα Χάρι και της σταρ Μέγκαν συνεχίζεται με το ζευγάρι να πηγαίνει κόντρα στις παραδόσεις του οίκου των Ουίνδσορ. Το απόγευμα της Παρασκευής επιβεβαιώθηκε ότι ο Χάρι θα ανταλλάξει βέρες με την Μέγκαν Μαρκλ.

Να σημειωθεί ότι ούτε ο αδελφός του Ουίλιαμ, ούτε ο παππούς του Φίλιππος έχουν περάσει βέρες.

Το πρόγραμμα του γάμου περιλαμβάνει «την ανταλλαγή των γαμήλιων δαχτυλιδιών», όπου τόσο η Μέγκαν όσο και ο Χάρι θα δώσουν ο ένας στον άλλον τις βέρες τους. Στο βασιλικό γάμο του 2011, μόνο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πέρασε μια βέρα στο δάχτυλο της Κέιτ Μίντλετον, ενώ αυτή όχι.

Στο σημερινό γάμο, ο Χάρι και η Μέγκαν θα πουν τα εξής περνώντας ο ένας τη βέρα στο χέρι του άλλου: «Σου δίνω αυτό το δαχτυλίδι ως δείγμα του γάμου μας. Με το σώμα μου σε τιμώ, όλα όσα είμαι σου τα δίνω και όλα όσα έχω τα μοιράζομαι μαζί σου, μέσα από την αγάπη του Θεού, του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος».

Γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν έχει βέρα; Την εποχή του γάμου του με την Κέιτ Μίντλετον, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε στο περιοδικό People: «Θα υπάρχει μόνο ένα δαχτυλίδι, σύμφωνα με τις επιθυμίες του ζευγαριού». Δεν του αρέσουν τα κοσμήματα και το παλάτι εξέδωσε δήλωση πριν το γάμο τους, ανακοινώνοντάς το» αποκάλυψε πέρυσι η βασιλική βιογράφος Πένι Τζούνιορ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ